Kubra80 Kızlar merhaba doğumuna az bi zaman kaldı sezeryan olacağım belden yapılan iğne hakkında bilgisi olan verebilir mi çok mu açıyor YouTube’dan izledm doğumdan korkmayan ben deli gibi korku oluştu 🥺 gün sayan ben gün bitsin istememeye başladım resmen
Merii33 Kubra80 canım doğum yapalı 5 gün oldu bende belden iğne ile uyuşturuldum hatta doğuma girmeden izlemiştim video ama hiç korkulacak bişey değil kendini sakin tutmaya çalış o an iğneyi değilde evladına kavuşmayı hayal et hepsi su gibi gelip geçiyor sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah 🙏
Derin21 Kubra80 merhaba benimde ikinci gebeligim yarin sabah dogumum var, ilkinide epidural oldum doktoru iyi dinleyin kasılmayin yeterli cok kisa bi islem zaten hissetmiyorsunuz bile kendinizi simdiden kastiginiza degmeyecek inanin bana ;)) 💞💞
Snnrdrn Kubra80 18 gün önce zorunlu olarak ani bi şekilde sezeryan oldum belimde ki iğneyi hiç hissetmedim hangi ara vurdular ama anestezi uzmanı belime önce soguk bir şey sürdü bilgisini verdi sanırım o bölgeyi hafif uyusturdu sonra iğneyi yaptı sakin kalmak çok önemli anın keyfini çıkarmya çalışın 🥰 sağlıkla alın kucagınıza
Mavidilek İnanın hissetmiyorsunuz bile 😻 içiniz rahat olsun doktorların dediklerini iyi dinleyin sadece.
SEdaaaaa Merii33 Daha 3 gün önce sezeryan doğum yaptım. Senin gibi o iğneden çok korkuyordum ama inan ki boşuna korkuyormuşum. Hiç birşey hissetmiyormuşsun. Öyle ki koldan iğneyle kan almak çok felaket bi acı kalıyor yanında
2kizanasi Kan almak bile daha çok acıtıyor öyle söyleyim siz anlayın :) Doktoru iyi dinleyin belinizi güzelce bükmeniz gerek bu kadar
Asli0302 Yıllar önce ameliyat olmuştum o zaman belden uyuşturma işlemi yapmışlardı ama hiç acısını hissetmedim uyuşunca çok tuhaf oluyo ama bacaklarımı alıp masa üstüne koyuyolar bende sıfır his filan bence en az korkmanız gereken şey o gerçekten ☺️
Kubra80 Derin21 kasılmamak gerekmiş bende bi korkuy oluştuğundan kasılmam inş o an sağlıkla bebeklinizi kucağınıza alırsnz inş hayırlı doğumlar dilerim 🥰
Canimannem Benim de bir aksilik çıkmaz ise 1 Eylül’de olacak. Ben de korkuyorum ama konuştuğum anneler ve burdakiler rahat oldugunu yazmis. Biraz olsun rahatladim.
Kubra80 Snnrdrn önce birşey sürüldüyse muhtemelen uyuşmuştur bende onu sorcam doktora önce birşey sürülüyormu yoksa direk iğnemi diye 😊
Ayseozerckr Snnrdrn o soğuk şey batikon bölgeyi temizlemek için sadece herhangi bir uyuşturma etkisi yok😇 @Kubra80
Nurkvrs Kubra80 9 gün önce Sezeryan oldum bende hep videoları izleye izleye kendimi korkutmuştum hep ama hissedilmiyo bile emin ol. Burda herkes derdi sinek ısırığı gibi bişey diye ama o kadar bile canın yanmıyo hiç korkma. Allahım sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuştursun hayırlı doğumlar 🥰🙏🏻
Kubra80 Nurkvrs ya videoyu korkacağını bilsem izlemezdim başka öyle bi videoda denk gelmedi ama o çok kötüydü belinden nasıl kan akıyordu kadının sanırım 2 kere İğne soktu çıkarttılar bidaha asla izlemem🥺🥺
Minikannesi00 Kubra80 ben hiç izlemeden gittim sıfır acı hissi yani. Eve geldiğimde kanı farkettim sen düşün
Lara44 Kubra80 canım hiç korkma geçen sene temmuz da Doğum yaptım şimdi 6 aylık hamileyim yine ve dört gözle bekliyorum ameliyatı. Gerçekten prenses Doğum 👸🏼👑 panik Atak ve anksiyete hastasıyım düşün. İğne hiçbirşey ameliyat öyle kolay sonrası yürüme biraz sıkıntılı ben çıkarken demiştim ki böyle 10 tane doğururum 😅 iğneden sonra uyuşukluk insanı daha çok tedirgin ediyor düşün acısı falan hiç Yok kuzum dediklerini iyi dinle o kadar 🙏🏻
Yasmnguull Lara44 ay bende panik atak ve anksiyete hastasıyım sezaryan istiyorum ama korkuyorum 🙄 beni en iyi siz anlarsınız
Minikannesi00 Kubra80 doğumda en son korkacağınız şey iğne olmalı ,hissetmedim bile diyeblirim . Yukarda odada kan almaları damar yolu açmaları 10 kat daha ağrılı 😊