Msltms Kızlar yenidoğan için 5 kısa kol body almıştım uzun body almak istiyorum kaç tane - kaç beden alayım Kızlar ? Bide bundan sonraki alışverişlerimi sizce kaç beden alayım?
mrs_elisah Msltms yenidoğan alma canım 1 2 hafta anca giydirirsin. 1-3 ay olanlar var e bebekte onlardan al. hem ucuz hemde 5 al 4 öde
Pinkyellow Msltms evet yenidoğan alırsan yinede 2 tane fln al da doğar doğmaz giysin annesi 1 2 gün ama çoğunluk 0 3 al bnce
Nesliyazmazz mrs_elisah 1-3 ay olanlar 3 aylık bebeğe de oluyor mu. Doğumum kasımda bebegime 3 aya kadar giyebileceği şeyleri 3-6 aylık mı almalıyım ?
mrs_elisah ben 5 tane yenidoğan 5 tane 1-3 ay 5 tane 3-6 ay aldım ama keşke yenidoğan almasaymışım direk 1-3 ay alsaymışım. çünkü cok minikler.
mrs_elisah Msltms desenli aldım ben. cok tatlılar çünkü. tek renk var mı dikkat etmedim pek. ama kısa kokuların hepsini beyaz aldım
mrs_elisah instagramda @biranneelif isimli hesabım var. Yenidogan alisverisiyle ilgili bilgiler paylasacagim ve profilimde youtybe kanalimin linki var. Yenidoğan alışverişlerimi paylaşıyorum.