Evet… 😍😍güzel bi hamilelik dönemi geçirdim aslında ilk aylar bulantılarım oluyordu hafif sonra düzeldi çok şükür..en basından beri en büyük korkum sezaryendi.. tamamen kendi psikolojimden kaynaklı aslında.. apandisit ameliyatı olmustum. onla eşdeğer tutuyordum sezaryeni..açıkçası hep normal doğuma şartlandırmıştım kendimi. gidişat da normal doğumu gösteriyordu☺️ 38. Haftamda doktorum çatı muayenesi yaptı (hiç korkulacak bişey değil saniyelik bakma) kanala inmediğini söyledi.. 36 37. Haftalar genelde kanala girermiş bebekler .. 39un ortasına kadar bekledik gene çatı muayenesi oldum gene inmemiş kanala (doktorum da bu arada diyor ki çatın çok müsait çok rahat doğum yaparsın diye açıkçası çatır çatır doğurursun dedi 🙈)doktor bana tavsiyesini söyledi 40akadar bekleyelim 41e risk alamam seni dedi inmezse planlı sezaryenle alalım dedi..tabi ben çok üzüldüm deli korku var içimde.. neyse karar kıldık sezaryene.. 8.8. Günü sabahı yatışım yapıldı.😍planlı olduğu için süslendim püslendim tabi ☺️☺️Neyse Nstye aldılar beni doğum a girmeden Allahın işi bildiğiniz doğum sancılarım çıktı hemde düzenli bi şekilde bende heyecanlandım normal olacak diye doktor baktı gene kanala girmemiş 😂neyse dedim kaçarım yok😂😂 neyse ameliyathaneye aldılar beni. Hemşireler anestezi doktorum o kadar iyiydi ki beni o korkumdan kurtardılar o kadar rahatladım ki ameliyata girince spinal oldum sadece belime iğne vurduklarında biraz zorluk çektim gerisi çok rahat geçti dakikalar içinde bebek geliyor dedi doktorum 🙈 10.21 de Bulutumu aldım kucağıma💙 2975 gr doğdu.. bir gece hastanede yattım ve yürüyüş yaptım hep hastAnede çabuk toparladım çok şükür siz siz olun ameliyat sonrası hastanede sürekli yürüyüş yapın katınızda tur atın ne kadar hareket ederseniz o kadar çabuk toplarsınız..ben sezaryenden aşırı korkan bi insan olarak özellikle hikayemi yazmak istedim belki benim gibi korkuları olan vardır hiç korkmayın sezaryenden..Rabbim sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin evlatlarınızı ❤️