hulya1406 Gulsaharal dolu olduğu için alınmıyor ama Sabah çok erken giderseniz alabilirsiniz.Ben genelde öyle yapıyorum.Nerde oturuyorsunuz?
Zeyneb5168 Gulsaharal 1 buçuk haftadır bende almaya çalışıyorum canım ama asla randevu vermiyolar çok yoğun doluymuş doğumum yaklaştı napcan bilmiyorum bende önümüzdeki hafta içi erkenden gidip bekliyecez artık hastaneyi aradım 7 buçuk 8 gibi orda olursak sıra ala biliyomusuz
hulya1406 Gulsaharal şuanda önümüzdeki hafta içi randevuları açık hep isterseniz bi bakın ve alın dolmadan.Hemse Necati hocanın ben aldım şükür.
Gulsaharal hulya1406 Mamak akderede oturuyorum Eylül 7 sinde detaylı ultrason var birde doktordan randevu alayım sonuç göstereyim dedi. Enteresan bi şekilde randevu yok bende öyle yapcam artık çaresiz
hulya1406 Gulsaharal erkenden gidin hemen sıranızı alın sorun olmuyor ben bulamadığımda öyle gittim hep.Yüne bulamıyorum çarşambaya öyle yapıcam mecburen.
hulya1406 Zeyneb5168 Zeynep hanım şuanda önümüzdeki hafta için şehir hastanesinin randevuları açılmış bakın ve uygunsa alın isterseniz
Naylonbranda Bende hastaneyi bugün aradim gorustum,randevu gebe ploklinigi daha açılmamış bilen varsa birde sormak istiyorum gebe ploklinigi bide jinekoloji diye Dr larin yeeri değişiyormuş hafta hafta mi acaba
Zeyneb5168 hulya1406 merhaba zeyneb benim kızımın ismi benim ismim ülkü evet bende gördüm bilgi için teşekkür ederim bide bişey sora bilirmiyim 36 hafta üstüne randevu alacam aceba siz gittiniz mi nasıl ora alttan filan bakıyomu
hulya1406 Zeyneb5168 bilmiyordum kullanıcı adınız öyle diye hitap ettim Ülkü hanım kusura bakmayın.Ben gidiyorum ama 36 olmadığım için bilgim yok tahminim gerek görülürse bakarlar diye düşünüyorum.Henüz biz 27.haftadayız çarşamba gidicem inşallah.
Zeyneb5168 hulya1406 yok sorun deil cnm teşekkür ederim ben 37 haftalık olacak nirmal gebeligimi alsamnyoksa 36 ustundemi alsam diye düsünüyom onun için sordum cnm☺️
Tugceasl Gulsaharal randevular dolu kadın doğumda boş yatak yokmus o yuzden doktorlar kapatmıs muayneye
Zeyneb5168 Merveonayy yol gide biliyorsun cnm burda Necati beyi çok övüyolar eğer gideceksen Perşembe ve cumaya randevu saatlerini açmış bitmeden hemen ala bilirsin☺️
Zeyneb5168 Merveonayy yol gide biliyorsun cnm burda Necati beyi çok övüyolar eğer gideceksen Perşembe ve cumaya randevu saatlerini açmış bitmeden hemen ala bilirsin☺️
Tugceasl Merveonayy zaten 12 haftadan sonrasına bakmıyorlar daha önce muayneye gitmediyseniz . Korana dan dolayı yatacak yer kalmadıgı için odaları tek kişilik yapmıslar doğum yapanların yanında da swzaryansa bir kişi kalabiliyormus benim bildiklerim bu kadar sıra almayı deneyin sistem boş yer olmadıgı için reddediyor