Meriwa Sabah 6 da doğurdum kızlar biraz müsade edin anlatıcam cok yorgunum 😔 sağlığımız çok iyi şükür 😘
Xxz Meriwa hayırlı uğurlu olsun. Bu anı deli gibi bekleyenlerdenim. Bizlere de dua et 🤲 Allah kolaylık versin. Çok güzel bir duygu dinlen istediğin zaman yazarsın. ♥️
Meriwa Xxz biz artık aile gibi oldk ya hep aynı kişiler aynı kafalar denk gelince insan tanıyo buluyo zamanla😄
izmirlii-35 Ahaaa hani 2021e kadar tutcaktın içinde 😂 şaka bi yana çok mutlu oldum hayırlı evlat olsun inşallah gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin darısı bizim başımıza 🙏❤
Homeless20 Meriwa Yaaaa 🥰🥰 allah analı babalı büyütsün canım inan az önce aklıma geldiysin naptı ki doğurdu mu diye :)
Meriwa Homeless20 hikaye o kadar uzun ki doğum hikayelerinde bu kadar uzun ne olur der okumazdım 😄 ama şükür atlattım ama maf da oldum
ESHB 40+6 olarak artık sıra bendedir herhalde. Allah sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Nefesinmoom Meriwa doğurdun mu diye sana bakmaya geldim 😂😂😂 Allah analı babalı büyütsün hadi hayırlı olsun 🥰 ay çok mutlu oldum gerçekten 😊😊😊
Merveardabayram Meriwa hadii gözün aydın rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin bahtı şansı güzel olsun hep iyi insanlar çıksın karşısına 🙏🏻
Ozgee25 Meriwa canımmm darısı başımıza çok konuştuk paylaştık 🥰 bebeşini sağlıkla büyüt kendini ihmal etme
Meriwa Ozgee25 evet cnm ya saol atlattık normal doğum oldu dikişlerim var sızlıyor haliyle bakalım toparlanıcam en kısa zamanda inş
Aselberkan Meriwa ilk önce poposunu ısır benim için hafif ama 🙈🥰 bekliyoruz hikayeni çok şükür bak sag salim geldi 🥰🙏 bende yarın gidicem kontrole totem yaptım senden sonra dogurucam diye bakalım yarın görücez 😅😍🤭
Mrs_veterinerius Meriwa Ayyy maşallah size 🤍 inşallah bende çok heyecanla bekliyorum şöyle Doğurdum demekte nasip olur inşallah🤗🤗🤗