Papatya-20 Eslina175 her hafta farklı şeyler yasıyoruz degişiyo yasadıklaırmız bide o haftada psikolojik düşünme geliyo bende de oldu 1kayıbım var sürekli aklımda ama unutmaya calısıyorum bunada bişey olcak mı Die inan ben doktora gidip iyi oldugunu görünce korkum endişem yok oluyor Korkma o haftada bu tarz hissetmen normal annesi bol bol dua et Allaha emanet bebişlerimiz el Mubdiu de her gün 100 tane o düşük olmasını bebegin korunmasını saglar DİE okudum hem içine fehlık gelir
Eslina175 Papatya-20 evett canim dusunmeyim diyorum Allah korusun kotuyu cagirmak ta istemiyorum ilk haftalar oldugundan cook tedirginim aklim hep onda surekli dua ediyorum.Rabbim bilir dogrusunu sag salim iyi haberini almak istiyorum yarin ins..
Papatya-20 Eslina175 inşallah canım kanaman ve saatlerce agrın varsa kork ama yoksa korkma normal seyler yasadıklaırmız doktorum öyle söyledi inan 8 haftayKen bende gittim belirtiler gitti bebege ne oldu DİE 😂 cok şükür masallah subhanallah içim rahatladı görünce
Eslina175 @Ght Ght insalllahh canim agzindan bal damliyor🤩🤩yarin hayirli bir haber almak icin bekleyecegimmm
Balfeman Eslina175 2 gün belirti kayboluyor 3.güne tekrar kasık ve bel ağrısı oluyor 12. Haftaya kadar olabiliyormus 10. haftamdayım aynısı bende de oluyor korkma inşallah herşey yolundadır.
Balfeman Eslina175 Kendim araştırmıştım yakın çevremdeki hamile olanlarda demişti doktoruma sormaya gerek duymadım.Gecen seneki gebeliğimde de aynı belirtileri yaşadım.
Deletedmom355 Eslina175 sormayın ya bnde 9+5 im herhün 1 kez istifra ederdim, kasık ağrım olurdu. 3 gündür ikiside yok moralmen çökmeye başladım. Eşim normaldir bekleyelim bi kaç gün diyor ama bnm içim içimi yiyor 😭
Oyagunaydin Eslina175 korkma canım bı sıkıntı yoktur o zamanlar bende korkmuştum neden böyle oluyor diye sonra tekrar başlamıştı bı bitiyor bı başlıyor hiç canını sıkma ☺️
sedasuzan Eslina175 hiç tedirgin olma hep aynı yollardan geçtik bende de aynı şeyler oldu hemen koştum doktora gayet iyiydi kalbi atıyodu yani belirtileri her an yasiycaksin diye bisey yok hepsi bir anda kaybolur hiç aldırış etme
Deletedmom355 Eslina175 sormayın ya bnde 9+5 im herhün 1 kez istifra ederdim, kasık ağrım olurdu, göğüs hassasiyeti vardı vs vs 3 gündür hiçbiri yok moralmen çökmeye başladım. Eşim normaldir bekleyelim bi kaç gün diyor ama bnm içim içimi yiyor 😭
sedasuzan Deletedmom355 aynılarını yaşadım bende özellikle göğüslerim hassasiyet gitti diye kaç kere gittim doktora şimdi 28 haftalık olduk sen düşün bozma moralini
haticeeeyy Eslina175 bende 11.haftadayken belirtilerim kaybolmustu. Doktora gittim hic bir sıkıntı yoktu bebisim gayet saglikliydi. Suan 22+4 olduk cok sukur 🤗
selen_turgut01 Eslina175 kanaman ve çok siddetli kasık ağrın yoksa sıkıntı yok bir sıkıntı olsa kanaman olur canım o yüzden stres yapma kendine
Homeless20 Eslina175 7. Haftaya kadar bel ağrım vardı. Sonra oda geçti o günden beri bir belirtim yok bebekte iyi o yüzden sıkıntı yapma kuzum :)
NurSema01 Ah canım ben 18+1 deyim 14.haftama kadar hiçbir belirtim yoktu her hafta bi bahaneyle hastaneye gitmiştim iyi mi diye 😂😂 Sonra hareketlendi artık hastaneye gitmek istemiyorum halsizlikten 🤪😂
selen_turgut01 Ght bende bu cuma gideceğim öğrenmek için hayırlısı ne ise o olsun sağlıklı olsunlar da 😊
MYstryy Eslina175 gebelik belirtileri her gun olmayabiliyor benimde arada 2 3 gun kesilir snra devam ederdi . Normal.cnm her gun birbirini tutmuyor