Merabalar yazacak olsam sayfalarca dahi yazabilirim inanın ama bu hislerle neyi nasıl,ne kadar,ne derece doğru anlatabilirim bilemiyorum ama plansız ve bebek fikrini ancak birkaç yıl sonra düşünürken evlendiğim hafta hamile kalmışım yılbaşı gecesi saat 3 te gelen hislerle eşime aldırdigim testle gebeliğini öğrendim. Evet Anne olacaktım.. Bilmediğim duyguya ulasacaktim annesiz büyüyen 1 buçuk yaşında annesini kaybeden biri olarak tatmadigin bir duyguya erişmek benim için nasıl olacaktı . O gece sabaha kadar ağladım ben nasıl anne olacaktım nasıl başaracaktım bana Rabbimin gönderdiği en güzel emanete en güzel şekilde sahip olabilecek mıydım derken birkaç hafta sonra alıştım bu fikre. Derken zaman hızla ilerledi gün saymiyorumya hemen geçti gitti. Yavrum bana hiç eziyet etmedi hamileliğim fiziksel anlamda muhteşem geçti son haftaya kadar yemekler temizlikler evle ugrasmalar misafir ağırlamak olsun hep yaptım hiçbir şeyden kendimi alikoymadim Rabbime bol bol dua ettim iki aileden uzak memlekette olduğum halde Allahım bana çok güzel bir hamilelik yaşattı şükürler olsun. Korktuğum hiçbir şey olmadı. 🤲🏻Ben 4 ay vajinismus sıkıntısı çekip özel doktor yardımıyla çözmusken normal doğum fikri bana çok uzaktı ilk günden ben sezaryen yapicam dedim ve öyle de oldu insan kendisini bilir çünkü.39+3 e yani 24 Ağustos a planlı doğum tarihini aldık . Sezaryen diyorum ama ben ondan da dehşet korkuyorum tabi ameliyathane fobim olabilir diye düşündüm hiç bugüne kadar en ufak operasyon geçirmedim çünkü. Neyse dün sabah yatış yapıldı ameliyathane ye giderken ağlamalarla uğurladılar beni elim ayağım titriyordu çok ağladım girdim ameliyathane özel hastane ondan mdir bilmiyorum ama ilgi yönünden çok üstüne düşürüyorlar konuşuyorlarda konuşuyorlar yani. Ama yok ben hala korkuyorum titriyorum resmen yani şu forumda benim kadar korkan bir insan bulamazsınız 🤭 4 kere spinal denediler olmadı ikisinde kastım kendimi ikisinde de hafif kasımı catsam bile olmadı genele mi cevirsek hasta çok panik diye konuştular neyse ekipten erkek olan birisi iyice omzuma asıldı yere eğdi beni hareket edemedim zaten bebeğim içerde kasıldı resmen dedimya bu nasıl bastırıp eğdirmek😅 neyse 5.iğne denemesinde oldu uyuşukluk hafif şekilde geldi yattım yani kendim dediler sondayi takalım başlayalım durun ben hissediyorum spinal dediğiniz buysa ben her şeyi hissediyorum dedim sadece sondayi hissedersin başka da bir şey değil gördüğün göreceğin en konforlu ameliyat olacak bu dediler neyse sondayi hissettim ya ben her şeyi hissedicem diye ağlamaya başladım 😅 ilk başta adam anlatıyordu aşama aşama bakti ben paniğim anlatmadı artık zatende başlamışlar ama hiçbir şey hissetmedim sıfır yani. Acaip ve engel olamayacağım bir kusma isteği geldi onda baslamislarya içini açıyorlar sonuçta ondan sanırım ben kusucam dedim doktor ordan hasta kusuyo ya panik ben nasıl yapıcam ameliyat bu şartlarda dedi yaa ben panik olduğumdan değil son günlerde zaten kusuyorum ondan genel yapmayın dedim genele mi cevirsek diye konuştular neyse yapmadılar sen buraya kus dediler kustum zaten boş su sıvı yani.Hani burda herkesin deidgi anlattığı cekistirmeleri hissediyorsunuz ama acı yok asla diyorlar ya ben ne cekistirme ne sarsılma hiçbir şey hissetmedim bittiii diye seslendi adam o arada doktorumda bak annesi geldi bebeğin dedi üstten gösterdiya ben bı şok oldum hiçbir şey hissetmeden nasıl çıktı bebek diye düşünüyorum 🤭 neyse sonra iki kişi kaldı basimda onlar 15 el sonra bitirdiler işlerini. Diğer sedyeye alıp odaya götürdüler koridorda doktorum gördün mü bebeğini hatırlıyor r musun dedi gördüm evet ama hatırlamıyorum dedim tamam bak o zaman dedi baktım fotoğraf aldırmış bir sürü doktor o anları çektirmiş çok hoş ya kendileri çekmiş resmen resimleri. Odaya gittim birkaç saat bir şey yok his his geçince ağrılar başladı ama hafif dozda. Gece olunca 12 den itibaren acaip kötüydü ağrılar ağlayacaktim ağrıdan sonra dedim ağlasam ne gecicek elime 🤭 sabahı zor ettim sabah olsun diye bekledim 1 saat anca uyuyabildim sabaha karşı . Ben sonrasının bu kadar ağrılı olacgini bilmiyordum neyse dayanıyorsunuz tabiki yürümek zor çok zor ama yapmak gerek diye yataktan kalkmak yarım saatimi alsa da desteksiz kendim kalka kalka onuda hallettim yürüdüm dogrulmak zor olsa da. Bugün doktor çıkış verdi akşam 6 gibi çıktık. Sütüm yok mama veriyoruz doktor gelir birkaç gün bekle hormonlar uyarilmadi sonuçta olur böyle dedi inşallah olur bekliyorum gelmese de her mamadan sonra meme veriyoruz bağ oluşsun diye ve emme refleksi çok güçlü şükür o gün ağlata ağlata verdik memeyi zorda olsa ondan beri mama sürüp veriyoruz memeye emiyor onun hatrina kandiriyoruz yani kuzumu😍 mamayı kaşıkla veriyoruz sonra es verip meme veriyoruz ve yanakları içine çöke çöke emerken içim eriyor bol dua ediyorum süt gelsin de onu doya doya emzirip izleyeyim diye. 🤲🏻🤲🏻 Şu an sezaryen ağrılarım var hala geçmiş değil tabiki ama iyi olacak kendi kendime telkinde bulunuyorum sürekli olacak olur böyle normal diye diye. Her şey güzel olacak inşallah. 3300 50 cm doğdu prenses kızım 🐣o kadar güzel ki içim eriyor baktıkça Velhasıl bu duygu benim için şöyle anlatacağımız kelimeler ya daha Türkçeleşmemiş ya da hiçbir dilde o anlamı karşılayacak kelime yok… Daha dün geldi aramıza yeni evet bı yandan ama sanki hep vardıda ondan öncesi yokmuş gibi geliyor 🌺 Hayırlı doğumlar diliyorum .