Ayseozmenucar Meltem3741 ne zaman gıdeceksın benım de 13. Haftada randevum var bende illa ki bır tahmın alırım dıyorum😅
hnrgns Meltem3741 bende 13 14 15 te hep kız dediler ama 17 de erkek dediler böyle değişiklik olduğu için kendimizce soylenilse bile hemen biseyler almayin
Meltem3741 Ayseozmenucar ya valla bilmiyorum 2libtarama testinde bile ensesini zor gosterdi ztn icime okdr kuvvetli kiz doguruyorki sanki belli olmusta ona gore kiz eşyalarina bakıyorum hayirlisi tabi ama haftaya giderim diyorum 🤩😂
Aygun9045 Kendı doktorum tam 4 ayında soylıcem kesın dedı amma amma 13 haftada 2 Li taramadakı doktor soyledıler
Heyecandorukta @Ayseozmenucar 15+4 🐥 Cinsiyette 13. Haftada erkek dedi doktor. Bakalım 17 de bidaha gidicem bu sefer ne diyecek 😁
Ayseozmenucar Meltem3741 hadi hayırlısı 😅sen haftaya gıdıp ögren bende sonra kı hafta yazarız buraya bebişleri
Ayseozmenucar Genel olarak şu durum var erkek daha erken belli ediyor kız dendı mı erken zamanlarda değişme ihtımali oluyor,erkek te durum boyle degıl😊