oglumveben Dlktpl bende 17+2 yim canım sen bebeğinin hareketlerini hissediyor musun ben hala hissetmiyorum bazen tedirgin oluyorum düşününce
Dlktpl oglumveben bebek jareketlerı degılde 4 5 kere sertlık oluyo bazen karnmda bazen kasıklarda bebek belkıde donuyo rahmım carpıyo karnıma sertlesme oluyo okadar ama hareketlerıde ıns hıssederız bende artık hıssetmek ıstıyorum
Bbdd bebiss1 benimde hep 29 eylül gözüküyordu uygulamalarda 18+4 olduk 16. Haftamda doktor 5 gün önden gidiyor dedi muhtemelen 24 eylül benimde doğum tarihi
bebiss1 Deniz2961 benim ki de 23 aralikdi son adet günü ya doktor yanilmasi yada dogrudur heralde 💙😊😊
Bbdd Deniz2961 doktor başlarda 29 eylül diyordu ama en son 5 gün önce gidiyor dedi ctesi gittiğimde tekrar sorcam 😊
Elmayanaginannesi @Glcngz Glcngz bizim doktorumuz bas popo mesafesi söylüyor ayak olarak şimdi hesaplayamayız diyor o yüzden merak ettim
MelisaMila bebiss1 18+3 üm. Cuma günü detaylı ultrasona gideceğiz. Şu zamana kadar boy kg söylemedi inşallah o zaman söyler 💖
ElifKarata Ozge167 canm öZel olarak bişey yemiyorum ama genel olarak balık kırmızı et yeşillik ve meyve olarak besleniyorum hergün 1 tane muz yiyiyorum sabah aç karına
Deletedmom47 Deletedmom19 Benim 16 haftalikken 136 gram demisti 😔 ama iyi herseyi dedi. Suan 20 haftaligiz carsamba kontrolum var bakalim kac kilo olmus.
Kibarbaby Deletedmom47 benimde salı kontrolüm var salı 19+2 olucaz şimdi yorumları okuynca bende merak ettim ☺