1prensesgeliyor 12 haftalik gebeyim hic bilmiyordum simdi tevafuk rastladim bende 1 saat önce ananas yemiştim. Napiyim canim cekti almistim. Dogrumu zararlimi 😣😔😟😞
Anneolmayahasret 1prensesgeliyor kan sulandirici ozelligi var ananasin asiriya kacmadan yemende sakinca olmaz canm😊
Inatcikisilik 1prensesgeliyor bana doktorumun dedigi tek sey ananas yeme bitki cayi icmeydi. Ztn bu yasima kdr hic yemedim bi eksiklik hissetmedim bende merk edip arastirmistm icindeki bi maddeden dolayo yemeyin diolar kesin zararli denilmio ama fazla miktrda yiyince sikinti oluomus sanirim
Eceunverkanra 1prensesgeliyor Ben ilk haftalarimda deli gibi ananas yedim cok faydali oldugunu duydugum icin. Sadece her seyin fazlasinin zarar oldugu gibi onun da fazlasi zarar diye biliyorum. Korkmayin bence bir sey olacagini sanmam olsa ilk zamanlarimda kesin bana olurdu
Asli1453 1prensesgeliyor ilk hamile kaldıgımda ananas aşerdim bir tane ananası kendim yedim bir zararınıda görmedim cok ş0kür 1 ay önce dogum yaptım cok tatlı bir ogluşum oldu korkmayın Allahın izniyle bişey olmaz
1prensesgeliyor Yani bir ananasi 2 oglum ve eşimle 4 kisi eşit sekilde yedik. Fazla yemedim 4 de biri kadarını. Dahada yemem zaten 😂
Neslyhn Ben de bir aralar günde iki dilim yiyordum, şimdi başka meyveler çıkınca bıraktım ama abartmadan yedikten sonra bir zararı yok.
Anne12-3 İçinde bulunan bromelain enzimi sebebiyle erken doğumu tetikleyebilir. Ancak bunu yalnızca aşırı tüketenler için söylemek mümkün olur. Aksi taktirde günlük sınırları aşmama durumunda tam bir C vitamini kaynağıdır.
1prensesgeliyor Anne12-3 aynen eylül özturkte az önce store atmış ananasda yedim hala doğurmadim diyede yine tevafuk oldu ananas bugün bana hep karsima çıktı 😂 o zman korkmama gerek yok cok az yedim