Ballilokma Buse26 oyle bir titriyor ki bazem onunla beraber ben sarsiliyorum. Kac haftaliksiniz bu arada😄
NurEmree Aynısını ben yaşıyorum hakikaten de bildiğin titreşim oluyo titreme ☺👀 merak ediyor insan bende çözemedim
bebiss1 3.bekliyorum kaydi ve vurdu cok hareketli oldular ama titreme yasamadim😀😀😂😍hayirlisi olsun belki de cok afacan olacaklar oradan belli ediyolar kendilerini
Meltem19 Gamzeee55 yanlışınız var bence hıçkırınca 2 3 sanıyede bir aynı yerde oluyo titreşim gercekten titreme oluyo bi kac sanıye aralıklı değil ☺☺☺
Deletedmom0067 Meltem19 oyle oluyo zaten sanki icinde tel caliyomus gibi bende yasadim 2 kez hickiriklar cok farkli karnin boyle kisa sureligine telefon gibj titriyor 😃
Meltem19 Deletedmom0067 ay evet korktum bende bişey mi oldu diye internette irkildiği yazıyodu rüyasında vs. Sen küçücük bebeksin ne bilirsin rüyası falan dimi😂😂😂
Meltem19 Deletedmom0067 aynen hem rüya hem ürpermeymiş. Hatta anneme soyledıgımde soguk bişeylermi yedin içtin dedi😂😂
Sevgikarakassen Bende de titreşim oluyor 😂😂 doktoruma sorduğumda titremez o hıçkırıyor dedi ama Anlamadim 😂😍
___3bruli___ Buse26 evettttt bende de öyle oluyor 😆😆😊 bugün tam 40.haftamiza girdik yani doktor amcamızın ddediğine göre 2 Mayıs yani yarın doğması lazım 😇😆😄😊😃😂