Zlss hayır değiştirmedim devam ediyorum bende dün görüştüm hastane odalarını gezdim hemşire ile görüştüm bende doğuma eşimi istediğimi söyledim hemşire doktora sorun izin verirse alınır dedi önceden alıyorduk dedi şimdi pandemi için almıyorlar diye biliyorum dedi. Fiyatları konuştuk artık her hafta gidiyorum doktor bu aralar sıcak gelmeye başladı. Fiyatları benim hastanede tanıdık olduğu için normal doğum paketi 2.750 ama bana 2.400 bir gece yatış varmış topuk testi kan grubu işitme testi annenin ilk 10 günlük bebeğin ilk 15 günlük muayenesini kapsıyor. İstege bağlı sezaryen olsada zorlu sezaryen olsa da 3.250 dedi ama bana 2.900 yaptılar onda da 2 gece yatış varmış gene aynı şeyler dahil bir de allah korusun küvezlik veya yogunbakımlık bir durum olursa ücret alınmıyormuş ama kan test va falan yaparlarsa onların ücreti varmış. Sormadan bir şey yapmıyoruz dedi epidural 750 lira onda indirim olmuyormuş. Bebek için bir şey istemiyorlarmış normal ne götürürsen böyle bir ihtiyaç listesi vermediler kapı süsü yapabiliyorsun odayı süsleme falan serbest ziyaretçi çok kalabalık olmamasın kısa olursa bir şey demiyorlarmış eşiniz gece yarısına kadar durabilir dedi ama gece bir kişi kalıcak dedi aklıma gelenler bunlar