Ekin_arell Kac gündür cok ağrıyor kalçamm ama az once uzanirken hapsurdum resmen bağırdım kalcam cıktı gibi of başına gelen varmı lutfen yazın 😢
Smnrky Ekin_arell çok kötü ya bu hafta belim ve kalçam ağrımaya başladı Hatta yanlarıma bıçak saplanıyor sanki bugün gittim doktora hepsi normal dedi her hafta başka belirtin olacak dedi :(
Fatma_Halit Ekin_arell çok kötü bi durum ama hamilelikte normal. 11+2 hamileyim bende de oluyor malesef 🤗
12340 Ekin_arell Evet bendede olmustu topallıyordum yürürken ama geçti benimkisi 3 4 hafta kadar sürmüştü 🙄
Ekin_arell Nurbl ayy aglicaktim.. rahatladim evet bugunde yurudum cok biraz kendime geleyim diye onunda etkisi oldu sanirim ustune basamiyorum
Ekin_arell Fatma_Halit kötü evet ilk defa bu kez siddetli oldu cok korktum zaten en ufak bir ağrıya bakiorm korkmak icin değişik ya hamilelik 😍
rumeysabay Ekin_arell 12 den 16 ya kadar çok ağrı yaşadım,biraz ayakta kalınca oturduğum yerden kalkamadım,topallayarak yürüdüm.simdi de çok yorulursam tekrar ediyor.doktorum bana da normal demişti.insallah biran önce geçer sizin de,gerçekten çok zor
Ekin_arell rumeysabay kotu birsey olmasında agridan bisi olmaz sonuna kdar agri cekicez zaten bebis büyüdükçe degisik degisik agrilar olucak
Busraata33 Ekin_arell yavaş yavaş yürüyüş yapmaya çalışsan kas gevşetici krem önermisti Dr bana birde magnezyum ilerki dönemde daha fazla çekeceksin çünkü bu ağrıyı kalçama belime sıcak su torbası koyuyordum ben netten okumuştum,yine de bir sor Dr, tavsiye ederim ben yapıyordum rahatlatiyordu
Neslihan1903 Ekin_arell büyük ihtimal kuyruk sokumun ağrıyor doktoruna sor ve hemen fizik tedavi uzmanına gidip muayene ol bir tane yastık veriyor U şeklinde hayata yeniden dönüyorsun 🤗
gmzclk Ekin_arell 2 gün sonra 22 haftalık olcaz başından beri ağrıyo hala da ağrıyo tabi bi ora değil sırtım da da çok ağrı var😔
1prensesgeliyor Bugün bendede oldu ama cok fazla hareket ettigim icin galiba. 3 aydir annemin evinde yatiyordum malum eve geldim temizlik derken yürürken hep batti kalçam.
1prensesgeliyor Ekin_arell evet olabilir cok yürümekte iyi degilmis cok hareketsiz olmakta. Dengeyi biz ayarliycaz. Memleketten. Evime geldim mesela doktor 2 saate bir mola verip 15 dakika yürü dedi. Gecmis olsun dikkat etmemiz lazım. Size diyorum.ama ben hic dikkat etmiyorum boya tadilat isine girdik bide evin durumu içler acısı. Bileklerime kadar ağrıdı bugün