Aselberkan Kizlar bizim bebekler neden gelmiyor sizce rahatlarmi yerlerinde yoksa bizimkiler Ehlikeyf mi dogcak 😅😅 kimler kaç haftalik bakalım 💕💕💕 39+0 im ben sancı belirtileri varmı ishal bulantısı olan varmıdır?
Sinem_06 Aselberkan bende 38+1 benden de henüz bi tepki yok benim mide bulantılarım var 1 haftadır ishalimde bi geliyor bi geri gidiyor anlam veremiyorum 😂 bel ağrım yoğunlaştı kasıklarımdaki ağrılarda öyle ama işte yok yani gelmiycek gibi 😂
Birhemsire_anne Aselberkan 37 oldum bu gün itibariyle doktırum erken gelecek dedi ama hala bekliyorum bi tık yok bebek kanalda kilosu vs de iyi gelmesni bekliyorum bakalm
Aselberkan Sinem_06 benimde 2 gündür bel ağrım var ishal oldum ve mide bulantım var acaba normal mi bunlar :)
teletabi Sinem_06 yakındır gelmesi🙈benimde ishalim ve mide bulantım kasıklarımda ve belimde ara ara gelip giden ağrılarım vardı. Bi gittim kontrol diye doğurup çıktım cumartesi günü 🙈😂
Smeyye17 39+3 üz bizde ama ne gelen bar ne giden bugün çok kasılmaları oldu yarın kontrolüm bar bakalım neler olacak
Sinem_06 Aselberkan bunlara da belirtiler diyorlar ama canım bilmiyorum 2 gündür aşırı mide yanmam var bağırsaklarım içerde dans ediyor bildiğin bebek de doğum pozisyonunda zaten ama bakalım ne zaman gelicek 😂
Smeyye17 Aselberkan şimdi çıktım bizde ne kanala girmiş ne sancı var pazartesi gününe kadar beklicez salı günü için sezeryan dedi ☹️
Rahime32 Bende 39+3 deyim benimkinin de gelmeye niyeti yok galiba kasilma agri hic birsey yok hareketli hala yukarida gibi sanki tepiniyo surekli yukarida hissediyorum
Aselberkan Rahime32 evet benimde sağ tarafimda ayaklarını sokuyor bobreklerime sürekli ya durmuyor 🙈🙈elimle gidikliyorum.ceksin ayaklarını diye çekmiyor daha fena tekme atıyor🤣😂😂
Yasmin35 Bizde 39+2 yız ama gelen yok henüz 😊 ağrım sancim falan da olmuyor normal doğum gözüküyor inşallah suni sancıya gerek kalmaz kendi sancılarım gelir diye dua ederek bekliyoruz bizde prensesimi
Melekaltas 40+1 oldum ses seda yok sabah karsi biraz kasik agrilarim oluyor birde mide yanmam basladi o kadar 😃 saglikla gelsinler insallah
Ummuglsm Oo ben 40+1 hala ses sedâ yok sanki,bugün baya ev falan temizledim hafif bi gel ağrım var bekliyoruz bakalım 😌
Annesininbali2929 Benim kızda ağrı sancı yapıp duruyordu gelmiyordu doktor zorla getirecek sezeryan yapacak Perşembe günü makat geliş 32den beri dönmedi