[silindi] bartın’a gelin geldim daha öncede öğrenciydim 2015 ten. Beri buralardayım bende🤭 küçük sehir seven biriyseniz yaşaması çok tatlı ama sosyal hayat sadece sahil tarafinda var ve oda pek geniş değil. Alışveriş sıkıntılı çünkü AVM yok. Hastane kısmına gelince 2 tane özel hastane var. Ben maddi imkanım olduğu halde ikisini de tercih etmedim çünkü doktorlari yeterli gelmedi bana sadece konfor içinde gitmeyi doğru bulmadım. Devlette ilkhan keskin var gata tıp mezunu yeni bı doktor iletişimi eğitimi insana yaklaşımı benim için çok güzeldi o yüzden onu seçtim devlet hastanesi eski binalı biraz köhnemis. Ama doktora önem verdiğim için doğumu da orda yapacağım. Bu arada kira fiyatları her yerde olduğu gibi buradada arttı hele Amasra ucmustur kesin. Ha bide Amasra merkeze sanırım yarım saat kadar uzaklita hastanede Amasra yoluna uzak kalıyor o yüzden gidip gelmeniz kendi arabanızla bile olsa zaman alır. Amasrada hastane vardır ama küçük bı ilçe hastanesi olduğu için doğuma bakmiyordur diye tahmin ediyorum. Amasra dinlenmek ve tatil için güzel ama 3 ay uzun bı sure şehrin bı ucundan bı ucuna gezmeniz 1.saat sürüyor 3 ay sıkılabilirsiniz denize girmek vs çok güzel tabi suyu mükemmel biraz geç ısınıyor cabuk soğuyor malum Karadeniz 🤭. Yani bana kalırsa normal bı insan için 15 gün tatil amasraya yeter artar. Ama hamile ve doğum yapacak biri için 3 ay Amasra çekilmez sıkar bunaltir yetersiz kalır🤭 yinede karar sizin bunlar benim görüşlerim