Semcey Kızlar kasıklarımda çok fazla baskı var batıyor sürekli idrara sıkışmış gibi oturamıyorum yatamıyorum doğum mu yaklaşıyor benim gibi olanlar 😏
Canimannem Semcey Ben 36. Haftadayim. Hareketlerini hep kasımlarımda hissediyorum. Mesanemde de sürekli baski var. Wc gittiğimde bakiyorum.idrar sadece bir damla bisy var :( Gece de en az 2 kez kalkiyorum.
_Dyldrm Semcey belde batma gibi ağrılar rahimde pıt pıt vurma gibi baskılar ve ağırlık evet 37. Haftada bende de durum aynen bu sekil 😊
irem2704 Canım bende 37 haftalığım aynısı bende de var aşırı tuvalete gidiyorum bazen tuvaletim varmış gibi oluyo doktor doğum yaklaştığı için dedi benim 2 cm açıklığım var birde senin var mı açıklık?
Semcey irem2704 canım açıklık olup olmadıgını bilmiyorum bugün kontrole gittim doktor herşey normal 2 hafta sonra gel ded hiç çatı muayenesi falan yapmadı
Kediliannee Bende çok fena vajinaya baskı ve devamlı wc ihtiyacı hissediyorum, 5 gündür çıkamıyorum wcden, ne yesem hemen kasık ağrısıyla koşa koşa wcye yetişiyorum, 3 cm açılmam var. 37+2 yiz