Pinkyellow Kizlar çok afedersiniz dünden beri hafif kasintim basladi.ama şuan baya şiddetlendi doktoru aradım cvp vermedi bı krem ismi versinde gidip alıyım diye ama baya kötüyüm varmı tavsiyede buluncaklar bana buarada 29 haftalık hamileyim 😭
MiniKaya Pinkyellow canım genelde travazol veya zalaın krem veriyor doktorlar ben ikisinide kullandım bide benim doktorum gynva intim jel vermişti ama doktoruna genede danışmanı tavsiye ederm
Akbas77- Pinkyellow Bende travazol krem kullandım doktor söylemeden cok kasıntım vardı sonra doktora gittiğimde söyledim zalaın krem verdi
Melek-kaim-15 Pinkyellow madecassol krem suruyorum ben biraz yakıyor ama kaşıntı falan geçiyor devletteki doktorum yazmıştı özelde ki doktoruma da sordum bunu kullaniyim mi diye Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin madecassol krem i bir pek çok alanda öneriyoruz dedi
Pinkyellow glsm-tzcn Eflinsare Melek-kaim-15 Mevaninannesi21 Homeless20 Akbas77- MiniKaya Kizlar hepinize çok teşekkür ederimm doktor geri dönüş yaptı bana oda travozol sur dedi ama bende evde canesten var o olur mu dedim oda olur dedi bende ondan sürdüm.bu canesten kremide kendisi gogsum için vermişti inşallah bundada zararı olmaz faydası olur hepinizden Allah razı olsun 💜
Mevaninannesi21 Travazol verdi ama bana hiç fayda etmedi bende devlete gitmiştim orada ki doktor da bir şişe suya sirke koy pamukla sil bölgeni dedi o daha rahatlatmıştı beni
Nzehra4654 Pinkyellow bende bir hafta önce kurtuldum bu illetten. Makyaj temizleme pamuğuna elma sirkesi döktüm bir güzel sildim tampon yapar gibi biraz yakıyor sonrasında o dediğin kremlerden kullandım bir sabah bir akşam yaptım iki günde tertemiz. Neden sirke kullandığımı da söyleyeyim. Doktorum gebelikte vajinal mantarın biraz derinde oluştuğunu söyledi ben krem yerine o iç taraflara sirke sürmeyi tercih ettim krem bence rahatsız edici söylemek istedim sizede
Pinkyellow Nzehra4654 evet çok sağolun gerçekten krem sürünce bende rahatsiz hissediyrmm ama mecburiyetten işte… Kaşinmaktan mahvoldum akşam, şimdi daha iyi çok şükür
Nzehra4654 gulumse0611 kendi yaptığım sirke ama ben biraz fazla hassas ciltliyim ve çok kaşıyıp tahriş etmiştim iyice o yüzden yandım 🤭 hatta mantardan önce de ağdadan genital bölgem yırtıldı dikişlik oldum bu hamilelik vajinamdan dertliyim ben yani 🥴
Pinkyellow Nzehra4654 nee ay çok üzüldüm agdadan sonra dikiş mi yediniz bide doğumdan sonra derhal lazeree😄
gulumse0611 Nzehra4654 yaa anladım geçmiş olsun suyla seyreltiyosunuz demi sirkeyi bnm yakmıyo şimdi hiç
Cansuyasar Pinkyellow bende kaşıntı yok acayip koku vardi drm fitil verdi pijama ma kadar. Siniyordu benim gibi olan varmi kizlar
Nzehra4654 gulumse0611 tabiki seyreltmesem nasıl acır tahmin edemiyorum. Ama geçti gitti şükür inşAllah bidaha olmaz kimse yaşamasın bunu ya