Ecrinnur Merhaba dün doktorum 12 saat arayla 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptı erken doğum riskine karşı 33.haftalık olduğum için fakat dünden beri şekerim yükseliyor başına böyle durum geçen varsa yardımcı olabilir mi sonradan durum düzeliyor mu ?
Sarella123 Ecrinnur canım benim bir bilgim yok ama instada Zekiyekaya35 diye birisi var onunda ciğer geliştiriciden sonra şekeri yükselmişti sonra düzene girmişti öyle söylemişti
tuubaeylulanil Ecrinnur canım benimde dün vuruldum ıkı doz ve gebelik şekerim vardı ölçümlerimi yapıyorum feci yükseltti google sa yazıuordu yukseltır dıye zaten yeni yeni düzene girmişti batırdı şekerimi ya 😫
Ecrinnur tuubaeylulanil benimde tam yoluna girdi derken dünden beri 170 200 leri görmeye başladım inşallah düzene girer tekrar Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
tuubaeylulanil Ecrinnur amin canım inşallahh aynı zamanlarımız bak hemen hemen inşallah bi 6-7 hafta daha kalırlar bebişlerimiz allahım🤲🏻🤲🏻Benim alt karaciğer enzimlerimden dolayı yüksek baya ve gebelik şekerimden dolayı yapıldı acil iğneler
tuubaeylulanil ezggl ay bende. Doktoruma sorup duruyorum ne zaman gecıcek diye stres yapma diyip duruyor o da.. 2 gün sonra falan gecer mi gercekten o kaadwr düzeltmişken aşır yukselınce cok üzüldüm ve iğnede olunca zaten iyice üzüldüm .. iyiki yazdın az rahatladım gerçi bana yazmadın ama atmamış oldum özür🤭