MerveAyrtTa NuseybeNurrnsoy 19 mayıs hastanesine gidebilirsin yarı devlet yarı özel ve güzel bir hastane muayene ücreti de 60 tl doğum ne kadar bilmiyorum ama
Mum56 NuseybeNurrnsoy Handemre Şişli de arıyorsan özel kolon Hastanesı var halıde edıpte bıde sana özel okmeydanını önerırım oda Cemal kamacı Okmeydanı'nda
hande123 Bütün her şey dahil 4.800 tl kan tahlilleri tarama doğum her şey adnan kaya doktorumun adı gayet iyi internetten araştır istersen daha öncede koru da falanda çalışmış
iremugurlatasoy Efegultek sincanda 1600 normal 2100 sezeryan etlik 500er lira daha pahali ve yenidogab unitesi yok
FatmaAkko Ben doktor dışardan özele gittim Filiz Akın Su Doğumu AcıBadem hastanesinde yaptım çok memnun kaldım hastaneye 6.500-TL verdik
NuseybeNurrnsoy FatmaAkko bende acıbadem istiyorum ama 15.000 tutuyor diyorlar 🙁 o yüzden koktuk sezeryan mıydı sizinki ameliyat a acıbadem den mi girdiler yoksa dediginiz doktor mu geldi
NuseybeNurrnsoy FatmaAkko pardon suda dogum yazmışınız görmedim normal dogum gibi oluyor değil mi oda onuda araştırdım ama kimi suda bekletip bir süre sonra normal Doğum masasına alıp dogumu gerçekleştriyormuş
FatmaAkko NuseybeNurrnsoy sezeryanla Doğum yaptım doktorum dışarıdan geldi benim doktorumun anlaşması varmış o yüzden bize uygun fiyat verildi
FatmaAkko NuseybeNurrnsoy su da Doğum yapmadım doktorumun soyadı o sezeryanla Doğum yaptım bildiğim kadarıyla su da Doğum sadece Zekai Tahir de var
NuseybeNurrnsoy FatmaAkko sizi yordum biraz ama Fatma hanım 6500 hastaneye doktor ve anestezi ye ne kadar ödeme yaptınız acaba ?
FatmaAkko NuseybeNurrnsoy Kusura bakmayın yeni gördüm yazdığınızı doktorumun yeri Tunalı da Rana’da otelin orda