Merveilkcan E_BB06 6 muayene çok az ama son aylarda sık gittiğimiz zamanlar olacak o zaman yetmeyecek ve ücret karşılığında gideceksin canım tabiki senin kararın ama bence az o paraya göre
Ozgebtn Seymaaygzz ben ilk olarak Pınar hanıma gelecektim onu önermişti bi arkadaşımın doğumunu yapmıştı çok memnun kalmıştı süt izni oluyor her vakit ulaşamam Pınar hocaya diye Ertan hocaya gittim evet Ertan hocamda çok iyi gerçekten 😊
Seymaaygzz Ozgebtn Ay evet ya pınar hocanın öyle bı şeyi varmış bilmiyordum ben. Ama neyseki bu zamana kadar sorun olmadı muaynelerim falan:)
Tugceasl Ebru2403 kendi muayne ediyor yanında ebe var sadace kan vb işler için çok samimi bi doktor ben sevdim ama şehir hastanesi için daha iyi diyorlar
Caginyagizmom Ebru2403 naciye hanımda ilk düşüğümü gerçekleştirdim , laf aramızda biraz sert bir kişiliği var . Baran hanım pamuk gibi ilgileniyor hastasıyla .
Seher112 Sinem_06 neden almadılar bende randevu aldım ama almama durumları olur mu neden almadılar sizi
Tuanazra Seher112 tadilat var hasta kapasitemiz dolu gebe hasta almıyoruz diyor. Evime 5dk mesafede ama bi ise yaramadı malesef