Muzeyyenn Arkadaşlar herkese merhaba. İki gün önce buzlu bir dondurma yediğim için hem halsizim hem de öksürüyorum. Evde uyguladığınız tedavi yöntemleri var mı hastaneye gitmek istemedim çok riskli bir yerdeyiz evden çıkmıyorum.
Bugleemm Muzeyyenn ben de grip gibiyim de limon ve nane kaynatıyorum ben nanem kurutulmuş nane yaprakları..bardağa aldıktan sonra da bi kaşık bal ekliyorum içiyorum çay gibi böyle yapabilirsin bir de ayriyetten bir kaseye balın içine çok az zencefil ve yarm limon sıkıyorum karıştırıp birer kaşık alıyorum deneyebilirsiniz ☺️
Muzeyyenn Bugleemm zencefil tüketmeyin diyorlardı o yüzden onu hiç içmedim. Gebelikte bir sıkıntı olmaz değil mi
Bugleemm Muzeyyenn valla öyle birşey duymadım canım zaten çok koymuyoruz ki çok az çay kaşığı ucuyla koysan yeterli oluyor 🥰
Gulbeste Bütün hamileliğim zencefil içtim bulantılara iyş geldiği için zencefilin bir zararı olmadı bana
fuseya16 Feyzaaa1 çok geçmiş olsun kardeşim. Peki naptin hastanede misin. Nasıl bir tedavi uyguluyorlar napıyorlar.
Muzeyyenn Feyzaaa1 brn de bugğn test verdim, yarın çıkacak. Neden yatırmak istediler ağır mı durumunuz