Meriwa Çıldırdığımı düşünüyo olabilirisniz 40+5 in verdiği duygular bunlar ama nişan ped doldurcak kadar mıdır ya 🤔
glsmmc Meriwa hiç bir fikrim yok ne kadar olduğuyla ilgili ama sonunda gelmesine çok sevindim 😂😂 sanki sen doğurur doğurmaz ben de doğurcam öyle düşünüyorum 🤣
ggzemmj Meriwa kız doğumun başlamış olmasın nişan sanıp da o kadar olmuyo diye biliyorum benimkisi o kadar fazla gelmemişti
Busekrkmz Meriwa az önce sanırım benden de geldi 39+2 oldum. Hani beyaz akıntı oluyor ya bizde onun kahverengi gibi olanı geldi ama pıhtı gibi azcık.
Meriwa Busekrkmz toz pembeyle kahve arası ama ped doldurdu normal kotex kullanıyorum şaşırdım bende az bişey bekliyodum 🤷♀️
Meriwa glsmmc yatış verdi acil Doktoru kendi doktorum 1 saat uzaklıkda kabul etmedim şimdi kendi doktoruma gidiyorum bugun sıcak suya oturdum da mı oldu yoksa gelceği var zamanı doldu ondan mı bilmiyorum artık😄 yarına nasipse müjde veririim inşallah
glsmmc Meriwa hemen sıcak su taktiğini deniyorum 😂 güzel haberlerini bekliyoruz sabaha karşı. Uyumayanlar olarak buralardayız biz hep