baliminannesi06 [bilinmeyen] anlıyorum canım 🙂) ne kadar güzel vallahi maşallah rahat bir gebelik geçiriyorsun işte ..💖🤰🏻🐣
Ogretmenanne baliminannesi06 canım bende aynı sorun var göğüslerim kocaman oldu isyandegilde ne bilim çok rahatsız oluyorum tasiyamiyorum sende Var mı böyle birsey
baliminannesi06 Ogretmenanne benim de sabahları aşırı şiş acılı hafif nemli sütten dolayı böyle bi tuhafım 😂 ben kendimi tamıyamıyorjm
Ogretmenanne baliminannesi06 canım bende aynı sorun var göğüslerim kocaman oldu isyandegilde ne bilim çok rahatsız oluyorum tasiyamiyorum sende Var mı böyle birsey
AliAysenurBuzdemir MerveTaer süt sağma makinası al onla bosalt göğüsünü aynısını yasadım hareket edemiyodum doktorum öyle yap dedi sıcak suyla sabunla da masaj yap rahatlıyosun
Aysegull MerveTaer hepimizin yaşayacağı durumlar bunlar malesef canım çatlaklar sarmalar elden birşey gelmez ki olacağı varsa oluyor ayrıca benim hamilelikten öncede vardı çatlak şimdi yenileri gelecek dur bakayım nasıl çıkacağım işin içinden
Cansuzekiozdemir Ben 31 haftalik oldum daha goguslerim hic buyumedi agri sizida yok Acaba sutum azmi olacak ☹