yamacalimoms Kızlar ciğer gelistirici oldum engel durumundan dolayı doktorum Eylül sonu 35inci haftanın sonunda alacağım dedi çok üzgünüm karmakarisigim , lütfen moral bekliyoeum sizden Dualarınızı eksik etmeyin Bu arada şuan 31+2 2100 gram 41 cm bebeğim
irva yamacalimoms Kuzenimin eşi tam 36 da doğum yaptı 1 hafta önce.Gayette iyi şükür.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah😇
Oknsm yamacalimoms oncelikle gecmis olsun 35. Hafta kotu degil eltim 35. Haftada dogum yapti kuveze bile girmedi bebegiyle eve geldi hem ciger gelistiricide yapmissin bi sorun olmaz insallah benimde erken dogum riskim var 32+2 olduk 35. Haftayi gorsem yatip kalkip allahima sukredicem yemene icmene dikkat bol bol protein agirlikli beslen benim bebegim seninkinden bile kucuk kilo olarak ama onemli olan saglikla kucaga alabilmek 🤲
Cansummm yamacalimoms kilosu gayet iyi benim 33. Haftada 2000 gr dı. Sağlıkla gelsin yavrunuz korkmayın 35. Haftanın sonu kötü bir hafta değil kilosu iyi gidiyor ciğerlerinden de sorun olmazsa Allah’ın izniyle kollarında çıkarsın yavrun. Benim kuzenim 35+6 da doğum yaptı bebeği hiç küvezde kalmadı şuanda da maşallah 7 yaşında bir delikanlı☺️
gokcecan yamacalimoms arkadaşım 36.haftada doğur 2800gr ile minnoş bi kızı oldu. Hemde iyi giderken birden geliverdi bebek. Sizin dr unuz iğne de yapmış. İnşallah sıkıntı yaşamadan kucağına alırsın korkma merak etme :) güzel haberlerini bekliyoruz.
Zeynepekr yamacalimoms Canım hiç moralini bozma annemde kardeşimi 35. haftada dünyaya getirdi hiç beklemediğimiz bir şeydi ne iğne olmuştu ne bişe. Kuvezde bile kalmadı o kadar güçlü oluyorlar ki Allah’ın izniyle bir şey olmaz doğunca bebeğini iyi beslemeye gayret et sık sık emzir. Şimdiden sağlıklı sıhhatli afiyetli doğumlar 🌺
Zaxra yamacalimoms bebegin kilosu cok iyi masallah olsun hic uzulmeyin insallah iyi olucak 35haftada iyi hafta aslinda Allah korusun sag salim alin kucaginiza 🤲🏻♥️
misafir_42 Canım ben geçen hafta bugün 35+4 de doğum yaptım bebeğim bir haftadır küvezde yarın taburcu olacaz inş 🤲🏻 Benim ani geliştiği için ciğer geliştirici iğne yapıldı ama 48 saat geçmesi lazımmış üzerinden maalesef 24 saat fln ancak durabildi prensesim .. senin iğnen önden yapılmış bişey olmaz inş korkma
1Anne_ yamacalimoms endişe etme cnm burda bi arkdas vardi 35. Haftada doğum yaptı sezaryen ile bebeği küveze bile almamışlardı bebeği sağlıklıydi çok şükür inşallah seninde öyle olur moralini yüksek tut herşey sana bağlı kendini üzüp strese girme kötüyü çağırma
yamacalimoms 1Anne_ 35 ye tekrar cagiracak beni eğer bı sıkıntı yoksa bir hafta daha yatıp beklicem en azından 36 yi görsün istiyorum😔