User23 Hamiş annelerim bu durumu yaşayan varmı yada yaşayan oldumu aranızda Rica etsem bilgi verirmisiniz :(
Gulsevin User23 hemde nasıl olur 😄 hiç ummadığın yerlerinde bile görüp yok artık diyosun. Tamamen hormonlarla ilgili
elisaninannesii Olur benim özellikle göbek bölgemde oldu hiç yok denecek azdı ama suan baya bir arttı
Eminebkrylcn User23 gobegımde kollarımda omuzlarımda sırtımda 😂😂😂😂hormonlardan dolayı az kaldı allahtan sonra dokulur dıolar da bakalım😂😂
alininannesiiiii User23 bende yaşıyorum bu durumu alıyorum bide iki günde çıkmaya başlıyolar kötü bi durum inşallah doğumdan sonra azalma olur 🙏
Zeyyno_ User23 Bende henüz çıkmadı Cnm eskisi gibi yani kimisinde çıkıo kimisinde dökülüyor diye duydum
YenidenAnneOlmak User23 evet var bence erkek bebekten kaynaklı oluyor😅 çünkü kızımda böyle bir durum yaşamadım
Jasper_es YenidenAnneOlmak Bunu ben de çok sık duyuyorum, erkek bebekle ilgisi olduğunu yani. Sanırım doğruluk payı var.
Zeyno28 Bende ağdadan sonra ki gün kıllarımın tekrar çıktığını görünce yok artık diyorum hele göbeğim almış başını gidiyor anlam veremiyordum ama gebelikte normalmiş erkek kızda fatketmiyor