yavrukelebekk zohreeeee anladım canım. Umutlanmak için erken yani😒 Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin
Deletedmom316 zohreeeee canim mende seher test etdim çox zor gorulen bir xett çıxdı ancaq inanmıram testin markasi xosuma gelmedi mence yalandan gosterir eyni markadi 2 sindede nezik bi xet var şekilde gorunmur . Amma inanmiram yanildır test sabah alacam ayri marka test xeyirlisi olsun haqqimizda
yavrukelebekk Hkn-snl ne güzel bize de nasip olsun sana da hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun diyelim 🥰
yavrukelebekk Hkn-snl geçen hafta yapmıştım çıkmadı bugün yaptım silikti yarın bi kan vercem inşaallah
ilknurosman yavrukelebekk adetten 4 gun once erken gebelik testi yaptim tek cizgi ve ortada cikti adetten 2 gun sonra 5 liralik testlerden yaptim asiri silik cikti ve yarim saat 1 saat icinde o cizgi belirginlesti ve suan 35 haftalik hamileyim cok sukur 🥰
N1ccn yavrukelebekk benn. Ardından hemen acile gidip test yaptırmıştık ve O kan değeri mi ne işte 159 çıkmıştı. Silik olmasına rağmen.
Sibella33 Bu tarz durumlarda en güzeli erken gebelik testi fiyat olarak biraz pahalı 45tl ama var ya da yok net bir şekilde çıkarıyor oraya , tavsiye ederim. 😍