Yildizkozan yavrukelebekk Been, ilk testim silik cikti bi daha yaptim aksamina yine silik cikti ama bi saat sonra belirginlesti cizgi
132025 yavrukelebekk biri adetten 3 gün önce biride adetten 4 gün önce silik çıktı canım ama ikisinide kaybettim 🤷
Busrakaya0707 yavrukelebekk evet benim ikinci çizgi çok çok silikti ve adetimi 10 gün geçmişti bir şey yoktur diye düşünüyordum ama sonra rahatsızlandım acilde hamile olduğumu öğrendim şuan 11 haftalık 🤗
yavrukelebekk Yildizkozan benimde öyle durdukça belirgin olmaya başladı atamadım hala gidip gelip bakıyorum 🥰
yavrukelebekk 132025 Allahım en yakın en güzel zamanda nasip etsin tekrarını ama bu sefer kucağına al inşaallahh ❤️
yavrukelebekk Busrakaya0707 oyyy çok sevindim senin adına Rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin 🥰🥰 bu arada Antalyalı mısın 07 yazdığın için soruyorum
Busrakaya0707 yavrukelebekk çok teşekkkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤗 hayır değilim evlilik tarihimiz o 😊
Ayten1994 yavrukelebekk gebesin canim..tebrikler..sag salim al kucagina inseAllah amin..yarin doktora git vakit kayb etme