Mineust Kızlar 10. Haftadayım doktor kan testi istedi tiroidim düşük çktı. Böyle olanlar hangi ilacı kullandınız acaba.
Zeynep7p Mineust benim de biraz düşük çıktı canım levotiron verdi sabah aç karnına içiyorum doktorun verir zaten sanada
_Papatya_ Mineust benimde dusuk çıkmıştı mide bulantısı varsa dusuk çıkması normal 16. Haftadan sonra duzeliyor bana dahiliye doktoru oyle dedi ilac kullanmadim
Mineust Zeynep7p kan testini sağlık ocagında verdimde ben canım. Kadın dogum görsün ama ilacı dahiliye verecek demişler eşime ben gidemedim mide bulantımdan dolayı. Kadın dogumda veriyormu. Yoksa dahiliye dahamı sağlıklı olur
Mineust _Papatya_ bende yarın gidicem dahiliyeye. Aşırı mide bulantısı var ondan sanrım inş bende kullanmam ya. Nefret ediyorum hap yutmaktan ☹️
_Papatya_ Mineust yüksek cikmasi tehlikeliymis zaten dusuk çıkması cok tehlikeli degil ve bulantıdan iste vermez ins bende oyle dua etmistim☺️ Sonra duzeldi cok şükür
Mineust _Papatya_ ayy içimi rahatlattınız çok sağolun. Dün kan testinde düşüklügü gördüğümde moralim bozulmuştu