Zaxra Belma4648 30haftalik hamileyim dun gece sancidan ayagimi bile atamiyordum cok korktdum , aynen benimde adet gibi agrilarim oluyor neden ola bilirki 😥🤲🏻
Betulfatih Belma4648 Bende 31+6 yim canım karnım çok aşağı inmiş bebek aşağıda yanlarda hep oynuyor geceleri sancıyla uyanıyorum. Rahime baskım çok oluyor. Adet ağrısı gibi yaşıyorum ve sırt ağrım bel ağrım başladı. Oturup kalkamıyorum. Göbeğimi yuvarlak çevreside ağrıyor korkuyorum doktorada 15 Eylül gidecektim çok korkuyorum ya
Zuvalll Belma4648 Kontrole gittiğimde doktorum ben demeden bu ara kasılma ve ağrıların olucak sakın korkma bebek doğuma hazırlanıyor dedi o yüzden korkmayın çok normalmiş.Sadece suyunuz gelirse kanamanız olursa ve kasılmalar düzenliyse direk doktorunuz ile haberleşin yada hastaneye geçin
Monnarosaa Benim de sık sık oluyor bu aralar hatta geçen gün kasılmasından dolayı uyuyamadım dün kontrole gittim nstye aldılar sancı çıkmadı 🤷🏻♀️ Rahim genişlemesinden kaynaklıdır dedi doktorum 30 haftalığım bu Arada
Belma4648 Monnarosaa Adet sancısı gibi oluyor canım bide kasıyor kendini nedense toplanıyor bi tarafa
Zaxra Belma4648 oyle diyorlar ama yinede insan endiseleniyor benim erken dogum riskim var bide onun icin cok korkuyorum Allah bizlere yardimci olsun insallah 🙏🏻
Monnarosaa Belma4648 benm de aynı şekilde adet sancısı gibi oluyor ve bi kaç gün devam ediyo genelde, karnımda dediğin gibi baya kasılıyor bir yere toplanıyor taş gibi oluyor karnım uyutmuyor bile 😞sanırım rahim doğuma hazırlanıyor
Damla1995 Yalanci sancilar hepsi kizlar.39 haftalik oldum hepsini yasadim.dogurdum dogurcam saniyodum ama tık yok.😁 Siddeti artarsa dr nuzu arayin ama.
Belma4648 Zaxra Benimde öyle canım o yüzden korkuyorum erken doğum riskim var 27.haftada ciğer geliştirici yapıldı
Tubasahra Belma4648 kasılmalarınızın sıklığı 5 dakikada 1 olursa doğum sancısı oluyormuş erken doğum riskinizde varmış bı hastaneye gitmenize fayda var.
Belma4648 Betulfatih Bende korktum canım doktora 10 gün sonra randevum var ama sancı kasılma var bugün fazla oluyor
Betulfatih Belma4648 Benim daha 3 hftam var bakalım canım sicaklardan erken gsin istiyorum sonra vazgeciyorum vakitli gelsin sorunsuz olsun istiyorum