Aysegulum27_ Dnxx yumurtlama olmamış yakın ama yarın olabilir tam koyu olması lazım aynı koyulukta olması lazım yumurtlama olması için
Ceysem4545 Dnxx yumurtlama olmuş canım kaçıncı gün tedti bu yani ne zaman yaptın bu testi bugünse ilişkiye girmen gerek yarın yapacağın ve silik çıkan testte çatlama anlamına geliyor
Dygg Dnxx benim testim de böyleydi acaba değil mi daha tam kırmızı değil diye düşünmüştüm o gün doktor randevum vardı ve yumurtladığımı söyledi
Unlukacar Dnxx değerlendir canım ozaman 3 gün benimde öyle idi ovulasyon testi ile ilk denemede hamile kaldım
Dnxx Adetimin 5. Gününde klomene başladım şuan 12. Gündeyim doktora gitmesem olurmu kokruyorum kiste dönüşürse diye
minikcivcivim Dnxx catlatma iğnesi tedavisi mi oluyorsunuz nasıl ilerliyor süreç bende catlatma olacağım da bilgi veriri misiniz
Dnxx Yok klomen kullandım adetimin 5. Günü başladım hem ovulasyon takibi yumurtlamayı testte görüp doktra gitmek istiyprum geçen ayda yumurtlamam vardı duphaston verdi iğne falan vermedi
minikcivcivim Dnxx hımm bana da 2.günü gel dedi klomen + catlatma yapalım dedi de size ultrasondan mi baktı