Tugba6336 Günaydın hanımlar göbeğimde kalp atışı gibi atışlar var ve yaklaşık 20 dk dır durmadı. Ne olabilir bir fikriniz var mı korkmaya da başladım
GlahBilgiliPelit Tugba6336 kalp atışın yada damar atışındır cnm arada bende hissediyorum onu fazlasıyla.
dphnln Ayy ne güzel 😍 Biz daha çok küçüğüz o günleri görelim diye sabırla bekliyoruz. Tadını çıkarın siz ☺
Tugba6336 dphnln ayy inşallah gelir o günleriniz. O zaman da ya az hareket etti falanlar başlıyor Allah herkese yaşatsın kucağımıza alalım inşallah sağlıkla🙏🏻
Ysfnannesi 3 secenek var cnm bunu gecenlerde duydm atardamar olabılır hıckırık yada kalp atısı da olabılrms endıse duyuyosanz doktorunuzla görüseblırsnz
DidemYldrm Tugba6336 26 haftalık hamileyim 18+3 de tekmelerini hissettim kelebek gibi şimdi ayağını her şeyini ayırt ediyorum elimi karnıma koyuyorum kalp atışını hissediyorum
sudamlasi Kalp atışlarını duymanız imkansızmış doktorum söyledi taki son ayınızda bomboş bi odada sessizce kalırsanız duyabilirmişsiniz duydugunuz şeyler damar sesi, kan akışı fln yani