Elmas68 Merhaba, ben 20 haftalık hamileyim fiyatlar tavan etmiş aceba esenyurt beylikduzü ve çevresinde uygun renkli ultrasiyon yapıp memnun olanlar varmı acil 🙃
91ARIN91ASK Elmas68 fiyatlar almış başını gitmiş bende Bakırköy Sadi konuk araştırma ve devlet hastanesinde buldum SSK ya ücretsiz SSK olmayana da arayıp fiyat veriliyor
Karadenizli Elmas68 cnm bi elitium var esenyurtta oraya sor şuan güncel fiyatı bilmiyrm ama en uygun ordan fiyat alırsın radyolojiside iyi merak etme
Elmas68 91ARIN91ASK Devlet hastanalerinde siyah beyaz veriyolarmüş ve hızlıca bakıp çikarıyorlarmüş oyle deniliyor genel olarak. Bende sgk yok..
Ecesuben Elmas68 evet Cerrahpaşa da bana 10 dk bile bakmadılar simsiyah bir ekrandan doktor inceleme yaptı yek kelime de etmedi. Öyle bebeğin gülümsemesiymiş kolu bacağıymış hiçbi şey göremedim😃😃 150 civarı da bir para vermiştim yaklaşık 2 sene önce
Elmas68 Mom9272 yok kız ultrasiyon denir ultrason ilk defa duydum 🙈😅 fransızcadan geliyor kelime fransa dogumluyum bende orda dogdum buyudum istanbulda yasiyorum bazen fransiz kelime yazar gibi oluyorm ama bu kelime doğru 🙂🙃
Elmas68 Karadenizli telefon ettim fiyat bilgisi vermiyoruz dediker telefonda bi gidicem. Cok sağol bilgin icin 🌸
Elmas68 Ecesuben bu gidişle yaptırmicam bu ikinci gebeliğim kizımda yaptırmamıştım 😅 bunda cinsiyetide öğrenemedim daha göstermedi sıpaa