Merhabalar güzel anneler uzun zamandır yoktum ancak gelebildim bebegim oldu sağlıklı bir sekilde doğumum cok zor gecti sezeryan oldum doktorun azizliğine uğradım diyelim ilk sezeryan yerimi üstte bırakıp daha alttan bi kesi yapmış kesi cok büyüktü cok zor iyileştim bebegim ve bana bakan olmadıgı için hemen ayaga kalkmak zorunda kaldım ailem kız kardeşimle aramızda olan sorunlar yüzünden onu tercih edip doğumuma gelmediler hastaneden 2günde cıktım sütümm var fakat bebegim emmedi gögüs ucum fazla yok alamadı makina extra uc aldım olmadı hipp 1 combiotic yiyor suan
Bugün ebe aradı saglık ocagında topuk kanı verdiğimiz testte kistik fibroz tanısı sorunlu testin tekrar etmesi gerek dedi coook üzgünüm cok ağlıyorum yanımda kimsem yok tek kalıyorum burdan baska yazacak anlatacak kimsem yok esimde aileside umursamaz durumda aradıgımda uyuyulardı esim hiç birşey olmamiş gibi kafaya takcak bişey yok deyip telefonu kapattı bilgisi olan bişi desin. Bilmeyende dua etsin bebegime o kadar masum o kadar tatlı ki anlatamam yüzüme bakıyo içim eriyo doktora ulasamadım yarın test tekrar edilecek (böyle umursamaz bi adamdan niye cocuk yaptın diyen olacaktır elbet korunma iğnesiyle hamile kaldım😥) benim cocuklarımdan başka kimsem gidecek yerim kimsem yok dua edin bana lütfen🙏🙏