deletedmom357 Selamun aleyküm kızlar ben yeni gebeyim 4 haftalık ve çok halsiz yorgunum bide sancım sürekli oluyor acaba sizde de boyle oldu mu sancın iz çok oluyor mu olduysa kaç dakka da bir oluyordu sizinki ilk bebeğim ya biraz korkuyorum sancım çok diye
Nazfth2119 deletedmom357 o normaldir canim ben hamile olduğumu 5 haftalıkken filan öğrenmiştim ağzım sızım sürekli vardı şiddetli adet sancısı kasık ağrısı çekiyordum bebeği öğrendiğim zaman ve daha sonrası yine bu ağrılar oldu doktor sürekli normal demişti bana ama sen Cook kotuysenn yine bir doktora görün derim😘
Neslihanunel deletedmom357 aleyküm selam, normal canım yorma kendini sen yerleşme ağrısıymış o ani hareketler yapma yükseğe uzanma
deletedmom357 Nazfth2119 İlk bebeğim olucak İnşaAllah korkuyorum dedim acaba normal mi herkeste oluyor mu sizin de öyleymiş az da olsa rahatladım ☺️
Nazfth2119 deletedmom357 aynı canım malesef bende beklemedeyim benimde ilk gebelik ne zaman gelecek nasıl olacak diye bende düşünüp duruyorum 🥴🤗🤗
Nazfth2119 deletedmom357 seninki daha yeni tabi ben son iki haftamdayim ağrı sızı yine var hamileliğin zorlukları var Allah yardımcımız olsun bebeklerimizi kucağımıza alınca unuturuz tabi bukadar şeyleri🥰🥰
deletedmom357 Neslihanunel Sagolun🌺İnşallah dikkat ediyorum yormamaya çalışıyorum kendimi İnşaAllah Rabbim sağ salim bize kavuştursun 🐣