Deletedmom417 Nst de 25 e kadar çıkıp çıkıp inan sancım vardı 25 çok mu az yani kaç canımı yakar çünkü 25 i hissetmiyordum🙄
Gulcannp Deletedmom417 benim bir defa 40a çıktı oda bir anlık iğne batar gibi oldu geçti bizim şuan hisaettiklerimiz doğum sancısının 3/1 değil bence 😂😂
hfg Deletedmom417 ya benim hep 100 çıkıyor en son 120 çıktı ama hiç bişeyim yok hissetmiyorum doktor da sıkıntı yok diyo bilmiyorum🙄
Zeynepmetehan Deletedmom417 benim nst de sancım 90 a çıkmıştı ama inan oyle ahim şahım değildi agrisi bana göre bildigin adet agrisi gibi hissetmiştim
Meriwa Deletedmom417 100 leri bile hissetmedim ben acı eşiğinizle alakalı bi durum onu her zaman hissedixeksiniz diye bişey yok yani
Deletedmom417 Gulcannp tabikide değil canim bende biliyorum ama 25 i hissetmedim kaç olursa hissederim diyorum yada kaç olirsa canım çok yanar
Bvzzz Deletedmom417 acı eşiğine göre değişir bence benim dün bir kez 70 e çıktı ama hiç hissetmedim sonra 1 cm açılmam varmış amaa hissettiğim birşey yok şimdi bekliyorum bir kaç hafta daha dursa diye daha 36 haftalığım
Gulcannp Deletedmom417 bacım 100de yanar 😂 hemşire bana doğumda bu seviye 100e kadar çıkıyor dedi ama en şiddetlisi 80-100 arası olabilir. Bünyeden bünyeye de farklılık gösteriyo ya kimine hiç işlemiyo valla maşallah
Deletedmom417 Bvzzz ay hayırlısı olsun 2 hafta daha beklesin senin bebegin inşallah 😘 demekki acı eşiğin iyi senin bakalım ben kaçları hissedecegim🥺
Meriwa Deletedmom417 sorma ya😄 doktor çatı muaynesi bile yaptı makina bozuk herhalde diyip eve gönderdiler beni🙈
Meriwa Deletedmom417 yok😄 daha kanala dün yerleşmiş anca sen düşün dün baktılar çatı muaynesi için açılma yok dedi 3 günde bir gidiyorum
Meriwa hfg kız kağıtta 100 değerinin üstü yok 100 görünce bile çatı muaynesine alıyorlar nasıl oluyo o
Meriwa ilknur94acr kağıt değerinde 120 olarak üstdeki çizgi bebeğinizin nabzı altdaki 100 e kadar olan değer sancı eşiğinizdir bi daha bakın kağıda bence yanlışınız var