Ececeyda 14+2 günlük hamileyim ve vücudumun hemen hemen heryeri kaşınıyor ? Sizce normal mi? Benim gibi yaşayan var mı aranızda?
Esranur Ececeyda ben canm 32+3 haftaligim hala kasiniyorum dun doktoruma soyledim gecmiyo bu kasinti die kan testiyapti katacigerde bisey cikmadi sonuclar temiz hamilrligin verdigi bisey dedi nemlendirici kullan bol bol bebek yagi bide limon kolanyasi bi nebze hafifletiyo
Ceren35 Ececeyda benimde oldu belden assagi kisminda cok 3-4 hafta baya cektim simdi bir haftadir pek kalmadi 22 haftayim
Ececeyda Esranur cok ılginc birsey ya gerçekten uykumdan uyandırdı internetten biraz arastırdım arastırmaz olaydım kafama taktım canım aynen senın söyledığın gibi karaciğerde birşeyde olabilir falan diyor korktum
Esranur Ececeyda 15.haftamda faln basladi hala devam dogumdan sonra gecer ins cok gick bisey kasiycam die yara yaptim heryerimi
AyeGlKarabulut bendede olmuştu folik asiti bırakınca geçti üç aylık olunca bıraktım folik asiti şimdi decavitin içindede var dedi dr bir gün durup bir gün alıyorum bir aydır kaşınmadım