RabiaMG Kizlar 32. Haftamda calisamaz raporu aldim. Suan 36 haftaligim. Dogum sonrasi nasil rapor aliyoruz bu sekilde bir rapor mu almamiz gerekiyor yada isyerinede dogum belgesi mi veriliyor ? Bilgisi olanlar cevaplarsa cok sevinirim😊
Meriwa RabiaMG doğum sonrası rapor alınmıyor bi daha sadece doğurunca muhasebeye bildiriyorsunuz diye biliyorum 170 i arayıp öğrenebilirisniz
Mrv00 RabiaMG canım 32.haftanda çalışamaz raporu aldıktan sonra 2 ay boyunca sana maaş yatması gerekiyor, yattı mı acaba ??
Duygunecla RabiaMG 32.haftada raporumu muhasebeciye verdim.dogum yapınca hastanenin verdiği doğum raporunuda vereceğim. Sonra 15 gün içerisinde sigortadan doğum parasını alacağım. Bu kadar 😊
Meriwa Mrv00 muhasebeciniz aylık onaylarsa ay ay maaşınızı alabilirisniz yada raporunuz biter işe başlarsınız 40 gün içinde yatar 170 i arayıp teyit edebilirisniz
Meriwa Elmaveannesi o hak ettiğiniz bi kazanım hak ediyorsunuz ama belli prosedür gerekiyor mu bilmiyorum çünkü parayı devlet ptt ye yatırıyor muhasebeciyle işiniz bile yok onun sadece bildiğim onaylaması lazım gününğz dolduğunda o kadar