Mirayiko Arkadaşlar 26 haftalık hamileyim ve idari izne ayrıldım. Şuanda görev yerimde değilim. Okul müdürü ısrarla idari izindede olsam görev yerime gelmemi istiyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
Rinesmi Mirayiko Eger rapor ve dilekce verdiyseniz sizi okula cagirmaya hakki yok. Bama bugun kendi mudurum idari izinlisin zaten hocam gelmene gerek yok,dilekceni verip gidebilirsin dedi. Oyle de yaptim. Okula gitmeme gerek yok artik.
Narin Mirayiko Hayır asla böyle bir hakları yok lütfen hakkınızı koruyun sizde. Ben en başından beri idari izindeyim şehir dışındayım
Ozgee35 Gebelik haftanızı bildiren gebelik bildirim raporu verdiniz mi okula? Onu verince idari izininizi başlatırlar siz yine de bi gidip görünün ne istediğini öğrenin
Mirayiko Ozgee35 dilekçe ve raporumu eşim vasıtasıyla gönderdim hocam zorluk çıkarmak için görev yerindede olmanız gerekiyor ddedi
Mirayiko Rinesmi verdim hocam kendisi okula çağıramadığı için görev yerinde olun diyor beni mağdur etmek için
balyanakoglum Hamile öğretmenlere kolaylık sağlanması gerekirken sanki inadına zorlaştırıyor bazı idareler 😡 yahu kadının zaten canı burnunda
Mirayiko Zekzek kendisi bir sorumluluğunun olmadığını idare izinde olsanda görev yerinde olacaksın diyor maalesef 😔
balyanakoglum Mirayiko hocam zorlar ise de ki bununla ilgili resmi yazı var mı bana cevap gönderebilir misiniz resmi olarak çünkü ilçe milli eğitime soracağım de. Muhtemelen yazı falan da yok sinecektir
Gul32 O ne öyle ya. Bize bu izni Cumhurbaşkanlığı makamı tanıdı. Kişilerin inisiyatifinde olan bir durum değil ki