öncelikle çok zor bir hamilelik geçirdim kızlar beni mahfetti oğlumda bu kadar çekmedim hikayem biraz karışık yurt dışında yaşıyorum ve malesef buranin hastanesinde doğurdum dil sorunundan dolayi pek anlasamadim neyse gelelim doğum hikayeme 22 ekimde hamile olduğumu öğrendim tahmin ediyordum zaten 10 gun bekledim çünkü hemen test yapmadım öğrendikten 1 hafta sonra kabus dolu günler başladı malesef mide bulantilarim başladı ağız tadım bozuldu çok kötüydü 3 ayda gecer diye beklerken 6 ay sürdü bulantilarim gecti derken agiz tadi bozuklugu bir sure daha devam etti hiç bir test yaptirmadim burda yapmıyorlar seker yuklemesi yapılıyor oda coronanin en kotu dönemine denk geldigi icin yaptiramadim 7 aydan sonra duzensiz kasilmalarım olmaya basladi doğuma kadarda sürdü ben erken gelecek korkusuyla kafayi yedim tabi çünkü hersey kapalıydı hic bir hazirliğım yoktu battaniye besik falan vardi diğer çocuklarimdan kalma ama kıyafet yoktu olanları turkiyedeki evime almıştım 3 ğü orda doguracam düşüncesiyle burda kismet oldu sonra açık bulduğum yerlere bakip bi kac parça birsey aldım hazırladım ama yok gelmiyor 39 40 hafta derken doktorda bi yandan suni verelim diyo yok dedim kendi sancimla dogurmak istiyorum bi 10 gün daha geçti düzensiz kasilmalardan baska birsey yok doktorda eşimi aradi bizden ses çıkmayınca doğurdum sanmış yok dedik daha dogurmadim hala neyi bekliyorsun diyo ilaci veriyim ilac dediğim suni ama hap olarak alınıyor özel bi ilac oğlumda almıştım oda normal gelmedi malesef o acıyı bildiğim için kendi sancimi beklemek istedim kızımda kendi sancimla doğurdum 7 cm olana kadar evde çektim sancimi neyse yok dedim yine istemiyorum beklicem 41 haftanin sonuna kadar sonra 41+1 de gidip bakalim dedim nstye varmi birde acilma varmi diye bakiyorlar tabi gittik hastaneye önce bakti acilma varmi diye 1 cm acilma var dedi nstye gönderdi gectim sonuclari gösterdim kasilmalarin var dedi yatışını yapacaz yapalim mi bende şaşkın şaşkın yapın dedim ama hic birseyim yok kasilmalarim zaten vardi canımı acıtıyordu ama düzensizdi esime yazdım hemen yatisim yapılıyor kasılmam var diye doktoru ara söyle dedim aradi doktorda hastanedeki doktoru aradi beklesin dedi persembe gününe kendi doğurtmak istiyordu çünkü nöbeti persembe günüydü kasilmalari yüksek dedi gönderirsek bi kac saate geri gelir dedi tm o zaman dedi tabi o arada kiyafetlerimi deyistirdim hala şoktayım istemiyordum çünkü çıktım eşimle konuştum ufacik bi delikten erkeklerin gecmesi yasak çünkü bi yarim saat orda bekledim boş yer yokmuş sora kabus dolu saatler bölümüne gectik yataga yatirdilar nstye bagladilar bi yandan serum bağladılar iğnesi 2 metre elim mahfoldu soramıyorumda birsey 6 7 sise serum habire tuvaletim geliyor kalkıyorum sora yine nstye bağlanıyorum 6 dan akşam 11 e kadar bekledim elimde serum nstye bağlı halde telefon yok oda yasak dogum bölümünde bakiyorlar kasılma ayni benim zaten birseyim yoktu ha birde doktor baktiktan sonra nişanım geldi ama hala sancım yok olduğum gibiyim gece 11 e çeyrek kala doğum bölümündeki doktor geldi bakti acilman hala aynı acilma olsun diye bu fitili koyacam dedi tm dedim tabi onu koyana kadar cnm çıktı en nefret ettiğim seydir alttan bakmalari 3 cü çocuğumda çok yasadim malesef neyse fitili koydu seni aşağı alacaz dedi sancilari orda karsilarsin 4 cm olunca doğum bölümüne getirecekler tm dedim gittik saat 12 oldu ve başladı birden fitil gec gösterdi etkisini ama başlayıncada nefesimi kesti yine serum elimde nstye bağlıyım tuvalete kalkiyorum sürekli serum yüzünden kasilmalarim çoğaldıkça nefesim kesiliyordu hemsiyede soruyor çok agrin varmi diye kaldirabiliyordum var dedim ama suan dayanıyorum derken 10 dk sonra inlemeye başladım dayanamıyorum artık 3 4 hemsire toplandi bakiyorlar nstye acilmama baktilar yok diyo 2 3 cm daha ne 3 cmi dedim doguruyorum ıkınma hissi geliyor yok diyo ne dogurmasi acilman 3 cm falan bide gülüyorlar ben öyle deyince biliyorum ben doğumlarımı hızlı ilerler ve suniydi bu hersey toplamda 2 saat içinde oldu neyse sesim yükseldikçe baska bir doktoru çağırdılar simdi doktor gelip bakacak dedi o arada 5 10 dk gecti dayanamiyorum yavaştan ıkınmaya başladım tutamiyorum kendimi doktor geldi bakti 6 cm demezmi o anda hepsi bir telasla biri nstyi çözüyor biri serumu çıkarıyor sedyeye yatırıp aşağı yetistirmeye calisiyorlar bende o arada ikiniyorum dogum başladı yatagi odaya gecirmeye calisiyorlar o arada o panikle geciremediler tabi ordaki herkez bağırıyor ıkınma bekle diye yapamiyorum dedim sedyede suyumun geldigini hissettim kafa göründü hemen kostur kostur diğer odaya alındım 1 2 ıkınmayla meleğîm doğdu kesi atılmadı zamanlari olmadi diye heralde😅 ufak bi yırtık oldu sadece kuzumu kucağıma koydu tabi ben ağlıyorum istemsizce macera dolu bir doğum oldu çok yıprandım ve cok hızlı gelişti hersey niye ağlıyorsun diye cok bak cok guzel bir kızın oldu sana benziyor falan he dedim anamı ağlattınız sedyede doguruyordum az kalsın biyandanda cok fena titriyorum kendime engel olamiyorum catala koydular bu seferde ufak bi yırtık var onu dikelim dedi catalda bacaklarim durmuyor titremekten birini iyi takmamis bacağım düşüyor dur diyo indirme ben indirmiyorum dedim titriyorum elinde pamuklarla bastırıp duruyorlar kani temizlemek icin ona ayri gerilip kasılıyorum neyseki uzun sürmedi meleğimi yanima getirdiler emzirmem için ben hala titriyordum ve siddetli kasilmam vardi doğumdan sorada bi sure devam eden kasılma bide gaz sancisi oluyor rahim toplaniyor bağırsaklarda malum eski yerini aliyor diye acı icinde emzirmeye çalıştım cok kısa emdi kuzum bi süre sonrada normal odaya alındım esimi aradim sabaha karsi eşyalarımı getrdi hemen giyindim üstümdeki sacma seylerden kurtulmak için o kadar yorgundumki anlatamam hemsire geliyo o arada emzir diyo Bebeği emzirmeye çalışıyorum emmiyor uyuyor surekli gelip soruyor en son mama getrdi bunu yedir dedi vermeye çalıştım almadi o arada emzirmeği denedim tuttu çok şükür 24 saat kalmam gerekiyor hastanede cikarmiyorlar o 1 gün 1 yıl gibi geldi sabah doktr gelir gelmez hemen cikabilirmiyim dedim bi sorun yok çıkabilirsin dedi bide cocuk doktoru bakacak o daha gelmemisti onuda bekledim sora esimi aradim gel al diye bu seferde çıkış islemlerinde sorun çıktı ben gözüm kapıda eşimi bekliyorum gitti geri gelmek bilmedi bi baktim msj atmis çıkışını vermiyorlar diye ben tabi sinir krizi geçirdim orda beklerken yorgunum bi an once evime gitmek istiyorum bi süre onlarla uğrasti halledip çıktık şükür evime geldim bu seferde ikinci kabusum başladı meme ucu ağrısı üstüne sancı emzirmeye başlayınca sancım çoğalıyordu meme rahmi uyarıyor oda sanciya neden oluyor baya sürdü bu kabus cok şükür simdi hepsi gecti dikiş ağrısı yasamadim bu sefer cok rahat hareket edebiliyordum çünkü cok azdi dikislerim diğer doğumlarımda kesmislerdi bunda ufak bi yırtık oldu sadece biraz uzun ve karışık gelebilir 2 ay sonra doğum hikayemi yazmaya karar verdim ondada kızımın ağlayacağı tuttu 50 defa girip çıktım neyse daha fazla uzatmadan burda sonlandirayım sormak istediğiniz birsey olursa seve seve cevaplarım🥰🤗⚘
Bu arada ๓ครคl’เ๓ 49 cm 2.720 gr doğdu