Ilkannelik Uykudan uyandırdı karanfil gargarasi ve buz kompleksi dışında acil çözüm istiyorum. (38haftalik) sabsh doktora gidicem ama şuan lik çözüm acil 😵😵😵
Tugba9109 Ilkannelik canım benim de disim çok ağrıyor ve hamileligimden veri diş ağrısını çekiyordum. Ve doktorum bana minoset kullanmamı tavsiye ettiği ve en fazla gün de 3 defa kullanıyorum . Sana da tavsiye ederim hamilelikte bi zararı yok hamileler kullanabiliyor. Iciniz rahat etsin die Doktorunuza sorup içebilirsiniz . Doktorlar genelde dişçiye gitmemize öneriyorlar ama hamile olduğumuz için diş doktoru da bişey yapmak istemiyor ben yatıramamıştım o yüzden . Tekrardan geçmiş olsun 😘
Ilkannelik Tugba9109 bende gebelik basindan beri dis eti sikintisi cekiyorum siz de cok ihi anliyorum.benimde doktorum parol önerdi. Evet bir zararı yokmuş. Ama son haftalarda olduğum icin dişçi stresinden erken dogurmaktan tedirgin oluyorum. Zaten dişçi fobim var. Cok teşekkürler size de acil sifalar ins. 😊
Ruyaa Ahhh ben ben ölüyorum agrıdan ama ne sarımsak ne karanfıl yagı hıc bsey fayda etmedı 1 g’lik antiotik yazdı doktor sabah aksam onla cozum buldum allah yardımcın olsun.
BernaEkrem 28 haftalık hamileyim aylardır belirli aralıklarla diş eti ağrısı çekiyorum parol kullansamda faydası olmuyor. Dün akşam tesadüf eseri nane yaprağı çiğneyip diş etime yapıştırdım bi anda ağrısı kesti. Umut işte işe yaradımı yaradı 😂