Ebruakcetin Assyeeşimin arkadaşının kızı oldu zeynep ela koymuşlar bana çok hoş geldi. Bende kızım olursa ahsen koymak istiyorum bana çok kibar geliyor
Tugce2633 Assye en yakın arkadasin sizin kararinizin eskiye dayandığını biliyordur bence guzelde olur sizde bebehinize koyabilirsiniz Miray🌙🌙🌙🌙🌙 çok kibar isim.yıllar önce m güzel seçim yapmissiniz😊
Assye Tugce2633 haberi yoktu o söyleyince koyacam diye bende bisi diyemedim🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Evet çok sevmiştik
Mercimeginannesi123 Assye Saye💕 eşimin ısrarı üzerine kızımız olursa bizde koyacağız aşkımızın gölgesi olduğu içinmiş 🥰
isimsizbebek Deletedmom417 ahahhaha😂😂😂 ay gitsin ben çok seviyorum okulda çocuğumun arkadaşlarının çoğu Asel Lina mina falan olacak. Bari bizimki değişik olsun 😂😂😂.nasılsın canım iyi misin?
Deletedmom417 isimsizbebek aynen belki sınıfta 2-3 tane lina mina olur 😂 iyiyim çok şükür elhamdülillah ❣️🥰 sen nasılsın gülce bebiş nasıl iyidir insallah🤲😍
isimsizbebek Deletedmom417 sevindim iyi olmana 🍀🍀🍀 gülce de iyi napsin gezmek tek derdi evde oda oda gezdiriyorum 😂😂😂
gokcecan Assye ipek ela alya mina narin nare özellikle ipek ela olarak kızıma istemiştim. Eşimde çok narin narin olmasın cadı olsun diye istemedi :) o da bi tercih işte 😅😅