Susaminannesiii Ilkim45 Assye bende cok istemiştim bu ismi ancak peri dişi cin demekmiş bu nedenle vazgectim kulaga cok hos geliyor🤔
Assye Tugce2633 eşimle 8 yıl once sevgiliyken kızımız olursa miray oğlumuz olursa miraç demistik miray ismini en yakın atkdaşım kızına koydu miraç ismini ise halamızın kızı koydu 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Masalmom Assye Prensesimin ismi HİFA Simdi yine kızım olacak onunda ismini MEVA istiyorum nasipse insallah ❣️
Assye Humaninannesi20 evet benimde hosuma gitti ilay ama eşim beğenmedi o yüzden elemek zorunda kaldım😞
Assye Sevgi09- ah deniz ismini ne cok severim,çok sevdiğim için kardeşimin ismini deniz koydum suan 10 yaşında 🤷🏻♀️ Koymasaydım suan isim aramak zorunda kalmıcaktım kızımda olsa oğlumda olsa deniz koyardım🤷🏻♀️❤️
Ghkj Assye Nefes , Sara , şirin , sena ,duru , derin ,rana , dilay , ışıl , mısra , rūya , kumru , ahsen ,eylül , hayal, narin , melek ,nisa , kumsal 🙂❤
Busraveminisi1 Fulya1993 adıyla yaşasın miniğim bende kızım olsaydı Hüma koyacaktım ama oğlum geliyor Çınar olacak😍🧿👼🏼