Elagny97_ Bugün tam 10 haftalık olduk, 2,3 gündür kasık ağrısı var çok şiddetli düşük tehlikem vardı progestan kullandım bitti haftaya p.tesi randevum var. Ağrı herkesde var mı büyüdüğü için olur mu yoksa bana özgü mü 😥
Bebiss123 Elagny97_ bende de vardı hatta ağrıdan sonra bıçak saplanması gibi başladı hece hiç uyuyamadım direk acil kadın doğuma gittim birşey çıkmadı ama sizdede çıkmıycağı anlamına gelmiyebilir lavaboya Büyük abdestinize çıkabiliyormusumız benim ondan kaynaklıymış
ecembugra53 Elagny97_ canım bak öncelikle bebeğin cok küçük kendini cok dikkat et bi yere uzanma ağıt kaldırma hep yat cok geçmiş olsun bebek rahme yerleştiği için Ağrı olması normal canım
Ipek0z Elagny97_ bende de çok kasık ağrısı oluyordu azaldı şimdi kanama yoksa korkma dedi bana doktorum senin de kanaman yoksa telaşlanma geçer inşallah bir an önce
Tugceecikk Elagny97_ bendede oldu çok korkmştm 12. Haftamda doktora gittim gösterdim yeri sana bebeğin kafası orda büyüdükçe sana baskı yapıyor gayet normal demşti
Jasmine0716 Bebiss123 iki gündür aynısını yaşıyorum.doğum koçum normal dedi ama canımın yanmasını tarif edemem ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı🤷♀️
Bebiss123 Elagny97_ o zaman magnezyum ve parol vere bilir bana verdi ama kulanmadım herşeyde ilaç kullanmamak için yürüyüş ve bol sıvı tüketimi çok yardımcı oluyor ilaçda buydu
Elagny97_ Bebiss123 teşekkür ederim haftaya gidecem bakalım ne diyecek 😏 bide bebeğin kalbi ne zaman duyuluyor
Bebiss123 Jasmine0716 belki idararla alakalı olabilir ben biraz mızmız bırıyım ve korkularım var ilk hamiliğim ağrım olduğunda doktora gidiyorum bu cumartesi gittiğimde idararda enfeksiyon olabilir dediler teset aldılar çıkmasını bekliyorum ama bence doktora gözükün derim
Elagny97_ Bebiss123 evet bende öyleyim malesef bende de enfeksiyon vardı tek tozluk şase verdi kullandım daha iyiyim 😊
Bebiss123 Elagny97_ ay banda vermişti gece iç yat dedi bende acilde başka doktor diye almadım kendi doktorum değil diye 😣
Elagny97_ Bebiss123 faydası oldu ama onlarda bilgili olmasa orda olmazlar canım bence alsaydın keşke ama içine sinmediyse olabilir kendi doktorun veriri zaten gereken ilacı 😊
Elagny97_ Ipek0z vardı düşük tehlikem var şuan da kanama yok çok şükür ilaç işe yaradı inşallah 😊 haftaya gidecem sorarım kayınvalidemde yatıyorum evime de gitmek istiyorum daraldım artık dua ederseniz sağlıklıyızdır inşallah 😊