Senay23 Arkadaşlar merhabalar 30 haftalık gebeyim ve vücudumda inanılmaz kaşıntı oldu 2,3 gündür kollarım bacakların ayaklarım her yerimde izlerde cıktı böyle bir durumla karşılaşan oldumu daha önce. Bide karaciger enzimlerim temiz çıktı
ecembugra53 Senay23 bişey mi dokundu canım yediğin veya ilaç kullanıyor Muş’un bazı ilaçlar yapabiliyor
Sule_Ktn Senay23 kuzum benimde ilk haftalarında olmuştu . Kahvaltılık sos hep yediğim şey ama alerji yaptı hamilelikte bırakınca düzeldi bi dikkat et sende belki sende de alerji yapmıştır birşey
asiyenurg Senay23 aynisi bende oldu kadin dogum dermatolojiye yolladi ve gebelik alerjisi gibi biseymis dogumdan sonra gecicek dedi ilac verdi
Senay23 ecembugra53 vitamin kullanıyordum bıraktırdı ama gecmedi daha cok çogaldı hamilelik alerjisi olmuşum kızlar :(
Razah Pupp diye geçiyor canım o bende 31. Haftamda oldum hala devam ediyor 🤦 37. Haftamdayim dayanması çok zor oluyor 😢
mercidabik Ben dr bir haftadır kaşınıyorum. Karaciğer enzimlerim temiz cıktı. Ovadril diye bir losyon verdi doktor, süper geldi