Seymayldrm Kızlar selam Ankarada yaşayanlar detaylı ultrasonunuzu nereye ve ne kadara yaptırdınız ? Bazı yerlerde fiyatlar çok fazla geldi bana
CansuAbinik Seymayldrm Ben Tandoğandaki Magnette yaptırdım. Aynı zamanda kan testlerimi de yaptırmıştım. Toplam 185₺ ödedim. Her yer ateş pahasıydı 🤔
isyo Seymayldrm nereye yaptırmaman gerektiğini tavsiye edebilirim; şehir hastanesi. Bütün testleri sapasağlam olan bebeğe detaylı da yok bu bebeğin beyni su topluyo böbrekleri geniş kalpte böbrekte parlaklık var bu çocuk en iyi down olacak ölü doğum bile olabilir diye riskli gebeliğe yönlendirdiler ordan olay bebeği aldırmaya kadar gitti. Allah korkusu var ne gelirse Allahtan başım gözüm üstüne dedim. Aldırmadım. Şu an 10 aylık sapasağlam çok şükür
Behll_drl Seymayldrm ben Ali Ergün’e yaptırmıştım 600 liraya brz pahalı ama Prof ve perinatolog gayet detaylı inceliyor ve çok tecrübeli tavsiye ederim
akrky Seymayldrm merhaba ben gulhiz karataş a yaptırdım memnun kaldık bilgilendiriyor tavsiye ederim yaptırdığımda 350tl ydi şimdi bilmiyorum fiyatını ama o zaman diğerlerine göre uygundu
Serap38 Merhabalar. Ankara’da yaşamıyorum ancak detaylı ultrasonu Ankara’da yaptırdık. Metin Altay, nakit 650 kartla 700dü. Ankara ortalama fiyatlarını bilmiyorum ama bize tabi pahalı geldi.
Mlkmhrrm Özkaya tıp merkezinde Selda Karadenizliye gittim doktorumun anlaşması olduğu için 350 TL ödedik ama normali 400 TL idi Haziran ayında