Hanımlar merhaba yeni anne olaraktan gebeliğimiz bitsede uygulamadan gitmiyoruz çünkü paylaşacak daha cok şeyimiz başladığını düşünüyorum.Ben çoçuğumu hep emzirmek istedim benim sütüm olsun die hep dua ede ede yediğimi içtiğimi hiç kısmadan yedim içtim küçük göğüslü bir hatundum hep burda gebelikte takip ederdim hep paylaşımlarda arkadaslar sütüm geldi göğüsüm aktı filan yazardı bende umutsuzca bende hiç olmadı çünkü ben emziremem herhalde die kaygılanıyordum Doğum yaptıgım dakika sütüm geldi ben şok hiç gelmemişti göğüsümden süt geldi yani benim için cok süper bişiydi allah her bebeği anne sütünü nasip etsin ama bu süt hep akacak halde olmuyor bu bizim elimizde bugun 6 gün oldu Doğum yapalı aktif olarak üç gündür sütüm var bebeğim doyuyor şimdi gelelim neler yaptığıma...hastaneden eve geldik evde ikinci gün viyakk vital açlıktan ağlayan bir bebek diğer yandan eşimle annem kendi aralarında aç çocuk die fiskos fiskos konuşmaları ve benim kafayı yemem gögüsümü oğluma veriyorum wiawwww die ağlıyor mememi bir türlü tutturamadım tutuyor sonra geri bırakıyor sonra fark ettim ki meme ucum Yok yolladım kocayı eczaneye meme ucu aldırtmaya denedim Yok gene onu hepten tutmuyor elimle sıktım iki üç damla gene çocuğun aç ağlıyor o kadar sinirim bozuldu ki artık annem bana üzülme sakin normal bir kaç gün Ancak gelir herhalde sütün şimdilik mama alalım çocuk aç kalmasın dedikçe beni mahvetti ağladım sinirden oturdum düşündüm ve yapmadığım tek şey vardı göğüs pompası koca gene gitti almış pompayı herkes umutsuz bakıyor dedim kendi kendime meme ucum Yok cok az belki çocuk ondan zorlanıyor die hem süt boşaltıldıkca çoğalıyor ben tam bi boşaltamadım ki neyse pompa geldi başladım sağmayı ne görim süt geliyor Allah’a şükürler olsun bu aRada inçe bir nokta söyleyeceğim ben biberona koymadım sütü mememden soğumasın die ki zaten daha ısınamamıstı bile cay kaşığı ile içirdim eczaneden aynı zamanda lactamil sallama çay süt arttırıcı önermişler Onuda içmeye başladım o günü huzurla geçirdim ve pompa gögüsüm ucunu çıkartmaya başladı ve ben bir meme bir cay kaşığı süt bir meme bi cay kaşığı süt yaptım Oğluma ve tutsun mememi die sütümü gögüsüme döktüm hep cok şükür tutmaya başladı her pompa çekişimde daha cok ml artmaya başladı her mememi verdiğimde ucum yükselmişti ve daha uzun süre emmeye başladı Oğlum günde 1,5kg komposto içmeye başladım ve suan Allah’a şükürler olsun sütüm gayet aktif masallah masallah cok iyi durumda herkes cok su iç onu yeme gaz yapar bunu yeme kabız yapar desede hayır ben doktorumu dinliyorum doktorum bana sadece komposto önerdi cok su sütün kalitesini bozduğunu ve herkesin vücudu farklı sana gaz yapan bana yapmaz sen kendin daha iyi bilirsin ne gaz yapacak ne yapmayacak omları ye dedi ki bakınca me kadar mantıklı değil mi aklın yolu bir ama kesinlikle doğru olan su sütü çoğaltan şey göğüsleri boşaltmak çünkü ne kadar emzirirsen hakikaten o kadar çoğalıyor benim süt çoğaltma taktiklerim Bunlardı sizlerde eğer sorun yasıyorsanız mutlaka yapın Bunları kızlar