isimsizbebek Mercimeginannesi123 hahahhah düşüncemi anlatmissiniz 😂😂😂😂 akisbet benim kızımın adı Gülce 🥰
3506 akisbet Nehir & Irmak 🎈 Nehir & Deniz🎈 Nehir & Elif🎈 Nehir &Yağmur🎈 Nehir & Pelin 🎈 Nehir & Ada 🎈 😇🌷 🤲🏻🧿♥️🎈
Merdonunannesi akisbet benimde kızım olacak rabbim nasip ederse adını nevşin koyacağım size de hem fikir olur hem de kızınız nehir ile uyumlu olur
Mercimeginannesi123 Allahını seven artık asel yazmasın 😂😂 son yıllarda doğan yüz çocuğun yüz ellisi asel 😏
Ipek0z Mercimeginannesi123 hay ağzına sağlık😂😂 hira, azra falan da bıktırdı artık yaa herkes dört harfli isim koyuyor kendi ismimden soğudum
N7rmn @akisbet benimde kızım olacak inşallah 😍 kendi beğendiklerimden söyleyeyim ; bade , öykü , defne , Azra , duru bunlar arasında bende seçim yapıcam 😂
merveovunc Mercimeginannesi123 yad etmek diye arastırdım ben ama burdan biri de kürtçede anne anlamı var dedi doğru yanlıs bilemem
Minnak_annesi34 akisbet Asenat Öykü Masal Nida Rüya Lara Şimal Feza Kumsal Derin Deren Yaz Mavi Bunlar hosuma gidenler