Meriwa Tugce1803 venice 6.7 kg ağırlığı pop up da 5.9 kilo ağırlığında arasındaki farkı gittiğinde bakarak görebilirisin ama yeni doğan için bel destek yastığı göremedim ben canm
Meriwa Tugce1803 ben ürünün kendi ek aparatı var sandım bunlar evet satılıyor hem bebek arabasına koymaya hem mama sandalyesine kullanılıyor olabilir aslında zaten ne kadar çıkarıcaksınız ki öyle düşünürseniz
Tugce1803 Meriwa böyle birşey alsam olur herhalde arabanın içine bi tane de puset alırım olur biter🤷🏻♀️
Meriwa Tugce1803 aynen olur ama arabayı 6 ay kullanmazsın demedi deme puset elin ayağın olur yaza kadar
Tugce1803 Meriwa Puseti zaten alıcam arabayı da alıcam uyhum fiyatlı olmuş olacak Let go da bir sürü varmış puset
Sehera egeanul bende hep görüyordum sonra çantayı aldım gerçekten çok kaliteliydi ben böyle şeylerde dikkat ederim bir kere alırım iyisini alırım sonra eşimin arkadaşı almış bebek arabasını çok memnun kalmıştı bende çantayı alıp memnun kaldığım için bebek arabasını da aldım hatta ben hepsiburadadan aldım satıcısı elelebaby di 100 lira daha uyguna almıştım orda paketlemeleri gerçekten çok iyiydi zaten 14 gün içerisinde iade edebiliyorsun memnun kalmayınca
Defneazra Cerence bizim araba olduğu için henüz bebek arabası almadık ilerde alıcz önümüz kış zaten puseti e bebekten aldım baby plus markası 250 TL ydi
Ozzzz Cerence Maxi-Cosi Laika araba aldık yaklaşık7 kg tek elle açılıp kapanabiliyor Maxi-Cosi puset aldık onu da 8 aya kadar araba koltuğu olarak kullanabiliyoruz daha sonra ayrıca araba koltuğu alacağız.
Zeynepekr Cerence Mağazalarda fiyatlar biraz fazla indirimleri beklemek gerekiyor Amazon.com en uygundu ama şimdi fiyatı arttı maalesef 2500
[silindi] Enzelm sahibinden uzerinde mira bebe diye ankarada bi hesap. Ben gaza gelip baya erken aldim, aldiktan sonra ara ara hep urun eklediler 😬 hos ben ozel koleksiyon, tatli bi urun almis oldum pisman degilim, cok guzel yeni urunler geliyor.
Ruya26 Araba olarak kraft cockpit aldık bizde canım pazar günü.. Yer kaplamıyor hafif ve kaba bi araba değil sürüşü çok rahattı
Birhemsire_anne Cerence Benim aldıgm huggy egg marka çok beğendik öneririm genel anlamda her travel sistem gibi büyük ama cok kullanışlı 360 derece dönüyor beşik gibi sallanıyor el tutamaçında fren sistemi var cok güzel öneririm
tunderyus Cerence ben mamas papas aldım. kalitesi kesinlikle üst düzey. travel sistem sürüşü kullanımı cok rahat