Prensesim2018 Cok heyecanliyil kaldi 14 gun nasil gececek bilmiyorum gecmiyor gibi gunler arkadasalr varmi benim gibi olan
2020-2020 Prensesim2018 24 gün gösteriyor uygulama ama gerçekten günler geçmiyor.36 haftayı nasıl geçirdim hiç bilmiyorum
omrasln77 Prensesim2018 bnden 1 gün öndesin canım bnmde kaldı 15 rabbim kurtarsın inşallah bi nefeste hepimizi
Prensesim2018 Azimegurs aynen bende yanlizim cok skldm kafayi iyecem az kaldi daha hastane cantasini hazirlamadim ya 😔
mercidabik Benim de 37 Nacvess benim de 37+6 bugun. Cuma günü erken değil mi sezaryen için. Benim doktor 4 eylüle gün verdi
omrasln77 Prensesim2018 bnimde öyle valla artık dogsun istyrm okdr merak ediyoruzki eşimle bebegimizi oda sürekli soruyo sancın varmı bebekmi geliyo bebek hareket ediyomu bide son ay cok zor uyumak kalkmak hareket etmek şişmiş bekliyorum hayırlısyla gelsin inşallah bebeklerimz
Nacvess mercidabik benim ikinci sezeryanım olacak oyüzden önceki dikişler sıkıntı olmasın diye beklemek istemedi doktorum
Prensesim2018 mercidabik sederyanmi olmaniz gerkeiyor cnm yoksa doktor kendimi karar verdi erkke gibi sanki o tarih eger sezeryansa ne kadar kalsa iyi en azindan bebek besleniyor anne karnindan
mercidabik Prensesim2018 evet mecburi sezaryen (daha önce miyom ameliyatı olmuştum). 4 eylülü de doktor söyledi ve evet bebitom erkek