Gec yaziyorum ama bebeyle ilgilenmekten firsat yok kizlar. 27 günlük uyku duzeni olmayan bebeyle firsat bulup yazamadim.
Evet 29 temmuzda saat 09.15te Trabzon Imperial hastanesinde epidural sezeryan dogumum gerceklesti. Once beni anesteziye goturduler belimden igne yaptilar igne girisi acimadi ilaci verirken biraz agri oldu ama dayanilmicak bisey asla degil.. sonra bacaklarima dogru sicaklik geldi. Veeee tansiyonum dustu (tansiyonum dusmeyi pek sever ztn) ben kotuyum tansiyonum dustu dedim hemen bir ilac yaptilar 30 saniyede kendime geldim. 10 dk sonra yine dustu. Yine ilacla kendime geldim. Sonra duzene girdi. Ameliyata gectik doktorum geldi bebek makat pozisyonunda dediler. Kesmeye baslamislar. Yanimdaki hemsireye kesiolar mi dedim evet dedi. Hicbirsey hissetmedim o dokunma hissinden korkuyordum ama hic etkilemedi yok gb birsey. Neyse sonra kalp masaji gb mideme bastirdilar 20 saniye kadar bebek kanalda degildi cunku. Ve o ses minicik kedi sesi yavrum dogdu 15 dk diktiler. O arada kuzumu getirdiler firindan sicacik ckmisti sanki ve cok guzeldi anasina cekmis. Odaya gittik. Beldeki ignenin yoluna katater takiyorlar ordan surekli agri kesici yapiyorlar o yuzden cok aci cektim diyemem. Ilk gun kalktim o yuzden iyiydim fena degildim 2. Gun kimse olmadan rahat yurudum. Kilom oldugundan yara yerim enfeksiyon kapar diye doktor 6 gun beni hastanede yatirdi. Son 3 gun katateri cikarttilar. Hastanede geziyordum asagi iniyordum. Ewde de aci cekmedim. Epidurali herkese tavsiye ederim. Cok rHat bir dogumdu